2009. november 12., csütörtök

Te és a gondolat az ex is rossz?

Az egyik történet - Adjon neki egy Finger

"Egy nő kapott egy levágott emberi ujj a postai együtt egy fenyegető levelet a lány ex-barátja, hogy azt mondta:" Ez az utolsó esélyem, hogy érintse meg, "mondta a rendőrség.

Corpus Christi Rendőrségi kapitány John Houston azt mondta a rendőrség nem tudja, melyik ujját törölték, vagy hogyan, de úgy tűnik, hogy megmosták előtte volt páncélos pénteken.

A 32 éves nő bejelentette a sürgősségi védelmi határozat a barátjával a múlt héten. A rendőrség nem engedte a nevét, a 34 éves ex-barátja, aki nem találtak. "

Két történet - You Are Not Getting Out ilyen egyszerű

"Tehát, mielőtt a dolgok bármilyen bolondabb, úgy döntöttem, hogy meg kellene mondani Alex felejtjük egymást. Ekkor elkezdett sírni, és mielőtt tudtam konzol neki, felrobbant és megkezdte a zajos, üvöltő hang sátáni, "Te nem jutnak el ilyen könnyen. Te vagy az enyém. Megértetted? Persze, hogy van ahol a rémálom kezdődött.

Attól a naptól kezdve, az én életem volt a hullámvasút lovagolni. Kicsit bosszantó dolgok fejlődésnek indult Alex fellépése, amely lassan fejlődött, a súlyosabb bűncselekmények.

Egy olyan időszakban, két hete kaptam mindent a kétségbeesett telefonhívás az éjszaka közepén, és fenyegető üzenet az én üzenetrögzítő, egy áttervezése autóm - Soha nem gondoltam volna egy autó úgy néz ki mint egy darab svájci sajtot. Én is hamisan vádolták szexuális zaklatás. Szerencsémre, olyan rég nem repülnek, és a vádakat később ejtették. "

Három történet - Baby Please JUST LIFT az átkozott korlátozó végzést!

"Holly, esküszöm, nem akartam bántani, de lehet egy ilyen dühöngő biitch néha! Ha tudtam dolgozott veled én akar 'volna verte őt. I used védelem. Ő semmit sem jelent nekem. I jus twant hogy jöjjön haza. Legalább engedd meg a cuccaimat. Semmi sem indokolja, hogy hazudjak a zsaruknak. Tudod, nem voltam Peeping ... Próbáltam betörni hozzám. csak azért, mert én nem a bérleti szerződés nem jelenti azt, hogy nem az én otthonom. Ígérem, többé nem tudod, mi van, ha hadd jöjjön vissza! fogok még beszélni csúnya. Feed My hal, kérem.

Négy történet - pofon

"Az ex-tól tavaly szakított velem közepén ssex. Ez jó volt. Elkezdett sírni és azt mondta, meg kellett szakítani, mert nem tetszett neki, hogy érzelmileg elkötelezett valakinek. Aztán elfogyott az én szoba és megbotlott egy részeg gólya, aki elájult a teremben. megtudta később, hogy ő látott egy zsugorodó heti 3 alkalommal, és nem mondja meg róla. Ez magyarázza a bipoláris tendenciákat.

És itt van a legjobb. Ez nyáron töltöttem egy nerdy kutatási program szakmai dolog. Az egyik lány volt, nagyon aranyos, üss rám egy párszor, s miután egy ideig mi összejöttünk. Megálltam, hogy amikor megpróbált pofon nekem az egész arcát a közepén. Weird S & M rajongó. Miután rájöttem, hogy ő volt elfoglalva, egész idő alatt. Amikor én dömpingelt neki, továbbra is megcsalja a vőlegénye egy rodeó bohóc, aki élt az egyetemen. "

Öt történet - Fancy Meal Breakup

Vagyunk Houston látogató anyja a héten. volt, hogy sebészi. Fogtam a drága időt, és vezetett vaction MY új autót a Dallas segíteni. Mi volt randi egy évig ezen a ponton. A műtétet követő napon már elhagyta a kórházat, hogy megragad egy falatot. Mentünk Benigan's. A teljes számla (a liszt és az enyém együttesen) jött $ 21 dollár. Ő veszi egy hosszú pillantást a számlát, és azt mondja, minden őszinteséget, "Mi muszáj ne egyen ezeken extravagáns étterem." (Ő egy mérnök, teszi abot $ 65ka év, és betölti $ $ $ a megtakarított pénzét )........ Mondanom sem kell mi szakítottunk a jó röviddel azután, hogy az epizód.