2012. április 15., vasárnap

Minden honlapján lehet egy társkereső oldalon


(CNN) - A közelmúltban, egy olvasó esett a következő lekérdezést a postaládájába:

"Ez lehet buta kérdés, de nemrég egy barátom azt mondta nekem, ő hallott Facebook használó emberek, mint egy társkereső szolgáltatás. Saját FB barátok és én (bevallottan középkorú) nem tud rájönni, hogyan "találkozhatnak" az emberek a Facebook-on. Én (és a legtöbb barátom) az FB barátok az emberek, akikről tudjuk. Hogyan 1 Facebook használata, mint egy társkereső oldalon? "

- Flummoxed a Facebook flörtölés

Ó, Flummoxed! Nincsenek buta kérdések - csak fájdalmasan, kínosan ostoba emberek. De elkalandoztam .... .

Szociális média flörtöl egy fenomén, amely körül, mivel az üzenőfal / chat nap, amikor csillagszemű 13 évesek, és csipás szemű 61 évesek forgalmazott "A / S / L?" S önfeledten optimista.

Egy gyors áttekintés az én társadalmi követői - a Twitter, Facebook, Google és Instagram + - kiderült, hogy többek között az én szociálisan hozzáértő emberek körében, az emberek kelt / házasok udvarlóit találkoztak a MySpace, Facebook, Tumblr, Foursquare, MyYearBook, a Yahoo Messenger és a Usenet, hogy csak néhányat említsünk.

Valójában ez a múlt héten, a történet arról, hogyan találkozott a házaspár szavak Barátokkal végigsöpört a blogoszférában: Megan Lawless és Jasper Jasperse játszani kezdett az okostelefon-alapú játék, és szó volt kimagozott véletlenszerűen egymás ellen. Miután beszélt keresztül a játék "Chat" funkciót, majd a Skype kommunikáció és e-mail, a pár találkozott személyesen, és végül feleségül - Jasperse mozgó szülőhazájában, Hollandiában Chicagóba, hogy az ő menyasszonya.

Miközben mindezt tűnhet furcsának / hátborzongató / kissé szomorú, hogy bárki, aki nem nőtt fel a digitális bennszülött, fontold meg: az amerikaiak most költeni mintegy negyede az online időt a társadalmi hálózatok. Ha adsz monitort a régi üveges szemgolyót helyett billenés vissza highballs a helyi TV-vakolt sport-bár, amely várhatóan hová megy, hogy kapcsolatokat.

Mindazonáltal a tényleges folyamata emberekkel találkozni keresztül a szociális média még inkább jól, hátborzongató. (Kevesebb, mint hátborzongató vissza a nap üzenőfalak és az AOL chatszobáiba, de hátborzongató mindegy.)

Feltéve, hogy nem vagyunk, sőt, egy különc, aki összegyűjti a lépe (adunk nektek annyi szabadságot hagyni ezt a tényezőt), itt van néhány tipp, hogyan lehetne a szociális média oldalon egy társkereső oldalon, anélkül, hogy kúszás.

Nem:

Dicsérd szüntelenül: Tudod, hogy haver, akik időbeli kiegyenlítéséről rajtad a bárban, lélegzik whiskey be arcát és zörejekkel, "Hé hölgyem, van dühös hasítás, yo." Ő hátborzongató, igaz? Ő is ilyen hátborzongató, amikor elmegy egy kevésbé agresszív útvonalat, és bókokat valami jóindulatú, mint a szemed ("Te kedves kis gömbök ... Kaphatok őket?"). Miért? Mert azon kijelentését szándékait kapásból, és a mi társadalom - megzápult által hosszú évek romantikus vígjáték viewage - inkább egy kis hajsza.

Amikor az emberek keresztül folytatott szociális média, arról beszélgetnek, hogy megjelenése / viselkedése / szemgolyók még nyugtalanító, mint a bárban, mert nem ismeri a szóban forgó személy, és nem lehet látni az arcukon a testben. Ahelyett, hogy közvetlenül a hízelgés, elindíthat egy beszélgetést azzal a céllal, a vágy, ami bájos őket a szellem és a hóbort, nem pedig üres poézis (egyenes vagy akár szexuális zaklatás).

Most jut eszembe az, hogy talán jó tanács comporting magát Ye Olde sport-bár is.

Ismételje meg magad: Ha a remélt célja nem válaszol az első öt tweet elküldi neki a megosztott szeretet a fosszíliák és tesseracts, hagyjon fel az udvarlás. Ő nem szeret téged. Itt egy szövetet.

Erase arcod: Senki nem akar a mai napig egy képet egy fánkot. Kiválasztásánál az avatar, győződjön meg arról, hogy mutassa meg arcát, vagy legalábbis, a linket egy weboldal mely egy képet a bögre. Ha odafigyel a bazi nagy orr vagy a fényes feje, csak lazítani. Csúnya emberek feleségül is -, látom, hogy utódait a metrón naponta.

Kiállítás az udvarlás: Néhány kezdeti nyilvános tréfálkozó rendben van - a Twitter, Facebook falak, stb - de ha folytatni a nehéz flörtöl ("OMG! Szeretem a formája a törött orra! Úgy nézel ki, mint egy matador!") egy nyilvános fórum, azt kockáztatja, idegesítő barátai és követői, vagy ami még rosszabb, kínos a lehetséges időpont - különösen, ha kéred ki mondta, lehetséges időpont nyilvánosan.

Tudtunk meg semmit, hogy a srác, aki kérte, hogy a lányt feleségül venni őt a JumboTron? Twitter lehetővé teszi, hogy DM emberek, Facebook büszkélkedhet privát üzeneteket, és még Tumblr egy belső üzenetküldő szolgáltatás hívott Fan Mail most - nincs mentség naivan PDA'ing a fenébe a Swain.

Játssz fantom: Mi feltételezve, hogy amit valójában akar megfelelni az objektumot a késő esti Google követés, így amikor a digitális flörtöl - hozza elérhetõ ASAP. Mi is feltételezve, hogy az említett személy szeretne találkozni veled (vagyunk bízva, hogy újra itt, srácok - remélhetőleg rendelkezik a szociális készségek érdeke, hogy ismerje el, ellentétben a fent említett srác a sport bar).

Akkor miért nem kéri őket, hogy lógni személyesen? Vagy ami még jobb, jelenlétében tonna és rengeteg barátot, aki kirabol egy esetleges emberrablás / gyilkosság forgatókönyve.

Ismerje meg a nő, akinek Cyber ​​Sex, 60 Online "szerelmesek"