2010. június 30., szerda

A Quest For Love


Milyen jól tudsz megismerni valakit a tíz perc vagy kevesebb? Ha úgy gondolja, azt állítja, a sok sebesség társkereső cég ugrott ki az ország egész területén, a válasz "elég jól." Elég jól, sőt, hogy igazolja egy másik ülésre, hogy sokan két lábon járó emlősök utal a "randi".

Ez egy valós igény a legtöbb esetben, ez tényleg nem veszi, hogy a hosszú megismerni valakit egy lokális szinten. Sok a társkereső szolgálatok, amit kutatott volna, mint amennyire egy jegyzéket azokról a javasolt kérdések, szemben a szuggesztív is, hogy a dolgokat gördülő. Ezt a nevét, rangját, és a sorszám megközelítés ülésén az emberek általában áll tanulni a másik személy szakma és a különböző hasonlók és nem kedvelt dolgok.

Nemrég úgy döntött, hogy fejest ugrik, és próbáld ki ezt az állítólagos utópia, egy lélek, hogy az egyik vagy másik ok miatt, nem volt ülés az emberek a hagyományos módon. Én még mindig úgy vagyok vitatkozott magam, amit végül engem ostor ki a bankkártya (szemben valami másra fogom hagyni, hogy az olvasók fantáziáját), és iratkozzon fel a menet a sebesség randi.

Kedvenc oka a kíváncsiság. Míg ez részben igaz, ez is egy kényelmes kifogás, hogy elkerüljék fogadására vagyok különösen rossz a találkozón a nők, ha már nem romantikus oka, hogy beszéljen velük. Nem tudom, ha ez azért van, mert, a High School, kedves humor van nekem, és a legtöbb lány azt én felém, és hogy én vagyok elég tudatos, és nem akar lejönni, mint a letch a teszik.

A következő ok, hogy az jut eszembe, a remény a találkozó "az egyik." Ez egy jó ok, és valószínűleg nagyon helyes, de ez valami a pesszimista részem fel valahol az esélye találni értelmes élet a készlet American Idol. Ez több hozzászólást én előre kigondolt elképzelések az egész elképzelés a sebesség randi, mint egy megjegyzést a részt vevő személyek.

A harmadik és egyben utolsó ok nyerte el - az egyszerű vágy a társaságában, és valaki megosztani életem. Nem számít, milyen introvertált és félénk lettem, én is, mint az emberek többsége, úgy érzi, meg kell osztania magam valakivel. Ez az egyetlen rejtély a létezés, hogy folyamatosan csapások és motiválja velem egy időben.

Hamarosan találtam magam egy véletlenszerűen Martini bár a középső részén Denver, Colorado. Bementem a büfé-val az én harcom, vagy menekülni ösztönök sumo-birkózás a fejemben, és megközelítette az üdvözlő tábla. Kaptam egy nametag is tartalmazott, hogy több lenne kínált nekem a potenciális "második" dátumok online az esemény után véget ért. Ez is része volt a szabályok (akik tudták, nem voltak szabályok a társkereső?), Hogy hozzanak létre egy kis post-beszélgetés második időpont segítségével a társkereső szolgáltatás.

Mindenki az utasítást kapta, többször is az én szám, a jel az "érdekelt", "nem érdekel" vagy "hálózati" az előírt score card, és hagyja, hogy a szolgáltatás be van kapcsolatba, aki úgy érezte, az ugyanaz. Ez, természetesen, mert a sebesség a társkereső üzleti célja, hogy a tulajdonosok egy érmét, és nem a nemes humanitárius erőfeszítéseket kell tenni.

Az eseményre jártam volt körül egy sor nyolc perces időpontok. Minden résztvevő kapott egy kártyát nyolc asztal számokat. Amikor a rendezvény kezdődött, mi volt párosítva egy másik személy egy rövid ülésén a Q & A. Egy nagyon egyszerű fogalom táplálják a két for-egy ital akció. Nem volt közel a megfélemlítő, ahogy elképzeltem lenne.

Talán a legmeglepőbb része az este számomra, hogy egyetlen férfi, aki egy érzés, egy kicsit kétségbeesett volt, hogy sem a nyolc nő voltam párosítva volt a legkevésbé vonzó darab. Komolyan, én nem vagyok nagyvonalú, hogy véleményem szerint itt bármilyen eszközzel. A legtöbb ilyen nők hihetetlenül vonzó, és ez zavart engem, hogy ezek szükségét érezte, hogy használjon sebességgel Párkeresés.

Az első gondolat, hogy fordult a fejemben volt, "Ezt kell valami átverés, de én a soldiered. Az egyik nő voltam párosítva nem ismernem lány barátja volt a szervezők és a "töltse ki", hogy fel páratlan számú "jel-up, de az összes többi nő mintha valóban a saját szándékát, hogy kielégíti valakit.

A második kinyilatkoztatás az este jött a felismerés, hogy én már egy sor szabályt a lehetséges időpontot, hogy kiterjeszti a korábbi ellenőrzés egy impulzus. Mind a nők találkoztam volt szép, és senki sem igazán dörzsölte meg a rossz irányba. Ismétlem, nem vagyok kedves, én az intolerancia az emberek butaságát és a saját abszorpciós talán egy jó üzletet, hogy nem az én nem tud eleget tenni az új embereket.

Mégis, amíg én könnyen látni magam, hogy barátai néhány, a nők találkoztam azon az éjszakán (és talán még, mivel egy ideig a gél), csak egy a nyolc dátumok tényleg kuglizó rajtam, hogy a pont ellenőrzésének off "érdekelt" én tally kártya. Sajnos az általam online eredmények, az érzés nem kölcsönös.

Végén az éjszaka nem tudtam segíteni, de csoda, ha én csak nagyon válogatós vagy csak volt egy szilárd felfogni a fajta ember akartam eddig, és nem találta még. Én még egy kicsit bizonytalan, de a végén azt hiszem, én csak egy reménytelen romantikus keres, hogy egy személy, aki igazán kattintás. Úgy éreztem, mint egy sokat tanultam magamról, és bár nem látom, hogy valaki fizet meg engem egy randit újra a közeljövőben, azt már egy jó ideje, és úgy érzi, csak egy kicsit jobban a lehetőségét találni hogy különleges valaki.

10 ? ??? ?? ???? ????