2011. november 10., csütörtök

A szakértők tanácsot adhat bevitele Az Online Dating világ


Új társkereső online? Vagy van szüksége néhány hivatkozás, hogy hogyan kefe fel a készségfejlesztés? Megkérdeztük a szakértők néhány tipp.

"Nagyszerű, ha az emberek fel öt vagy 10 kép magukat, hogy ábrázolja a dolgokat szeretik csinálni, képeket kommunikálnak, a személyiség. Írása kötet a személyiség profil nem feltétlenül jó. Arról van szó, így a személyes (a) melléknevek, érdekek, leírások és őszinteség. "- Bob Holden, eHarmony alelnöke az észak-amerikai kislemez

"Ne profilok rövid és konkrét. Hagyja a regény otthon. Hosszú, elnyújtott profilok és zokogni történetek nem tartoznak egy online társkereső oldalon. Használjon fülbemászó nevet. Például, azt használja PianoBaby és PaperbackWriter. Ez megkönnyíti a férfi közeledni hozzám, mert van valami mondanivalója. Ne tegye képek Ön és háziállatok vagy gyermekek. Ne utáni party fotók - egy kép egy ember és a haverja is megzavarhatja az ember nézi a profil (aki csoda), aki a megfelelő személy van a képen. "- Julie Spira, a szerző a Cyber-DatingExpert.com és A könyv "Az elemi Cyber-Dating"

"Azt szeretné, hogy a kép valós. Azt akarod, hogy neked. Ha elkezd egy dátum egy képet a 10 évvel ezelőtt és máris nyert 10 £, vagy ha van egy sokkal kevesebb haja most, akkor kezdődik téves feltételezéseket. "- Whitney Casey, Match.com 's kapcsolat szakértő és könyv szerzője" The Man terv "

"Mindig egy közeli az arcra. Azt javaslom, hogy az emberek utáni 3-5 fényképet a saját profilját, de ők is futnak, így a 50 vagy HotorNot.com (és a többiek szavazás), melyek közül pont a legjobb. "- Mark Brooks, szerkesztője Online-PersonalsWatch. com

"Minél több valaki tudja magáról, annál kevésbé akarnak dátumra. Ha írsz egy hatalmas tanulmányt, ők fognak találni valamit, hogy nem szeretik a az adott személy. Ha nem tudsz valamit, mindenki azt feltételezi, te ugyanaz, mint ők. Legyen minden mást kijönni során a dátumokat. "- Markus Frind, alapítója / vezérigazgatója PlentyofFish.com

"Sokan repülnek át a dolgok nagyon gyorsan. Ha tesz egy csomó általános információk a profilban, nehéz, hogy egyfajta, aki vagy. Kap egy barátját, hogy segítsen írni, mert sokan nem szívesen beszélnek magukról. Alapvetően, akkor tényleg őszintén arról, hogy kik vagytok, és mit keres. Ez igaz bárhol találkozol emberekkel. "- Greg Liberman, elnöke és ügyvezető igazgatója, Spark Networks, amely tulajdonosa JDate.com, BlackSingles.com, Spark.com, Kizmeet.com és más oldalak

9 choses couples heureux Talk About


Amit megtanultam a hideg megközelítés


Amikor elindul ezen az oldalon, akkor olvassa el mindenféle technikák és attitűdök és kapsz izgatott. Elkezdi sétálni egy érzés felhatalmazása. Tudod egy titkos, tudod, hogyan lehet a nők.

De hideg a koncepciók még mindig félelmetes.

Amikor mindenki elindul, hideg megközelítések ideg állványok - izzad, remeg, megbotlik át a szót. Hogy van állítólag, hogy egy lány úgy viselkedik, mint ez?

Olvass tovább és kiderül.

Először is, el kell fogadnunk azt a tényt, hogy te nem leszel jó ebben, ha elindul. Akkor cseszte el.

De a kifizetési édes. Hidd el, a kínos és screwups a múltból is, amit tekint vissza nagy büszkén, és nagyban történeteket. Ön képes lesz arra, hogy vizsgálja meg újra, és nevetni magát, és remélhetőleg meg tudja-e nevetni magát most.

Beszéljünk az a hozzáállás, akkor kellett volna. Alsó sor, a hozzáállás kell, hogy a közöny. Ez, amennyire tudok menni, és általánosan helyes. Vagyok hátra, én vicc körül és szórakozz vele. De nem számít, milyen stílusban van, vagy milyen a kapcsolata a célok a lány, a közömbösség kulcs.

Itt egy nagy: Amikor kezdtem, nem akartam a lány tudni voltam felvenni rá, amikor elkezdtem beszélni vele. Azt hiszem, már félre magamnak azt gondolni, hogy ha hagyjuk neki, próbáltam felvenni a lányt, azt mutatják, túl sok érdek és laza szélén. Vagy azt valahogy megbántani őt azzal, hogy megpróbálja felvenni a lányt.

Ez a hozzáállás nagyobb probléma, mint az idegesség, és valószínűleg a legnagyobb dolog, ami engem. Lányok szeretnénk, ha találatot. Függetlenül attól, hogy Diss van, akár nem, mennek haza boldog, mert úgy érzik, megbecsülik, és szexi.

Szóval, ha beszélek, ne próbálja elrejteni azt a tényt, hogy vonzza őket. Ők tudják, mi folyik itt, a nők nem buták. Mutasd meg nekik elég a tekintetben, hogy őszinte legyek. Különben is, ki vagy te, hogy elrejtse a motívum. Te egy férfi, férfiak, mint nők. Tetszik neki, így nem kell szégyenkeznie a megjelenítéshez.

A 3 másodperces szabály: Soha nem használtam, amikor kezdtem. Azt akartam, hogy jobban a hideg megközelítést dolog, és tudtam, hogy ki és gyakorlatot csinálni. Így nem volt szükség, hogy számomra becsapni magam mozog be

Kérdezd meg magadtól, hogy miért akar beszélni vele. Ha megtalálta a választ (legyen az gyakorlat, táncolni, beszélni, hogy egy számot, bármi legyen is az) nem kell semmi, hogy meggátolja a mozgó in És emlékeztesd magad ez lesz szórakoztató.

Ez az eljárás zajlik a fejedben sokkal gyorsabb, mint 3 másodperc. Miután már ezt egy ideje akkor nem hiszem - ha látsz egy lányt akar beszélni, akkor csak ösztönösen megy beszélj vele.

Hogyan nyitható meg, és mit beszélek, ha azt nem szabad neki?

Ami a nyitó ő megy, én általában csak megy a "hogyan csinálsz?", "Hé", vagy "hi". De ha én vagyok jó hangulatban, fogom használni "Heeeeeey" tréfásan. Jó szórakozást hozzá.

Ami mit beszélni, ez egy nehéz kérdés. Nem tudom mit mondjak, mert én nem igazán emlékszem, mit beszélek. Ez egy jó dolog.

Nem akarsz járni egy tervet, hogy mit mondani. Csak hagyd, hogy a beszélgetést áramlását természetes. Ez kemény volt számomra, de miután csavarja fel elég hirtelen rájöttem volna egy convo senkivel az azonban sokáig akartam. Lényeg azonban: nem tanultam, hogyan kell tartani convo olvasva egy cikket. Megtanultam, hogy azáltal, hogy a beszélgetések.

Néhány tipp: miközben beszélsz vele, kérdezd meg magáról, kérdezze meg neki, ha ő a mi ideális nők a. Hagyjuk őt, hogy mutassa meg ki ő. A hozzáállás akkor is kell "vagyok érdekelt benne?"

Ok, itt van valami, ami igazán hagyja, hogy a lány tudja, hogy érdeklődik iránta: szemkontaktus. Ez annál is inkább fontosabb, mint a Kino.

Itt lesz hadd tudja, hogy érdekli. Ha lehet beszélni bármiről - és szemmel való érintkezés határozza meg a hangulatot. Amikor elkezdesz beszélni vele általában azt szeretnénk, hogy egy "Érdekel, hallgatlak" néz a szemébe, ez épít a kényelem és rapport.

Később a convo miután épített néhány bizalom és egyetértés, és lehetővé tették neki, hogy bizonyítani ő érdemes időt, elkezd nézni rá: "tudod, mit akarok" szemét. Ön nem próbálja elrejteni érdeklődését emlékszem. Ön bízik a szexualitás, és menj után, amit akarsz.

Kino azok számára, akik nem tudják, divatos módja annak, hogy mondjuk megható valakit. Kino Kellemetlen volt számomra az első, de én tartott, és ez lett természetes. Nem fogom megpróbálni tanítani kino keresztül egy cikket, azt nem lehet megtenni. Az egyetlen módja annak, hogy tanulni is kell csinálni, amíg ez természetes. Egy tipp tudok adni, bár nem figyelni, amit a kéz csinál, csak hadd végezzék a dolgot.

Oké, így már megközelítette őt, beszélsz vele, jó szemkontaktus, kino, ő érdekesnek tűnik. Hogyan zárja?

Attól függ, a cél és a helyzetet. Ha azt szeretnénk, hogy a számát, akkor értem. Nem számít, hogy hogyan kérjen ezen a ponton. A most akar adni neked, így nem kell a kereslet rá. De ne légy félénk arról kér érte sem. Ha tudja kezelni erős szemkontaktus Biztos vagyok benne, hogy nem fog gondot kapok egy számot.

Hát ott van ez. Miután elolvastam mindent, remélem, te műveltebb hideg megközelítéseket. De garantálni nem fogok kapni jó nekik, ha elolvassa ezt vagy bármely más cikket. De a fegyveres ezzel info és vezeti a cél az egyre jobban közeledik, akkor jól van így.

Most kifelé innen és egy kis móka vele.

Toplantı ve «Kadın (30) İpuçları