2010. március 5., péntek

Személyes Ad - Love And Death


Tizenéves szerelmesek Kanadából, ők repültek dél felé megszökik, és kezdjen új életet az Egyesült Államokban.

A tervük az volt, hogy egy kis árok, bérelt Cessna egy távoli tó itt a Flathead Valley of északnyugat Montana. Nem volt csomagolva egy gumi csónak és extra ruhákat vízálló zsákok, valamint mintegy 20.000 $ készpénz.

A lány megfulladt.

Dianne Babcock, 18, Vancouver, BC, elsüllyedt a sík aljára Bitterroot tó. Amikor a seriff helyettesei halászott õt a 244 méter a víz, még mindig ott volt a biztonsági öv be. Ez volt 24 évvel ezelőtt.

A fiú eltűnt.

Jaroslaw "Jerry" Ambrozuk, 19 1982-ben menekült az ő Meleg ruhát, és a pénzt, amit már kivontak a fiatal nő-előtakarékossági számla Vancouverben szerint Flathead County Sheriff James R. Dupont.

Ambrozuk maradt, és eltűnt - még azután is, gondatlan emberölés vádjával nyújtott be ellene voltak, még azután is, hogy szerepelt a két epizódot "America's Most Wanted".

Augusztus végéig. Ekkor a rendőrség Plano, Tex., egy gazdag Dallas külváros, letartóztatta otthonában. Volt egy $ 70.000 Dodge Viper az ő úttestről és egy úszómedence is a hátsó udvarban.

Találta az utat a Texas pár nap után a gép elsüllyedt Montana. 23 éve, ő kért fel az amerikai generikus név, Michael Lee Smith.

Ő volt az egyetlen. Az elmúlt hat évben is élt Plano széles lakossági utcán, hogy az egyik szomszéd elmesélte az újságíróknak, mint hasonlító Wisteria Lane-en a "Született feleségek", nagy ház, nagy autó és a fiatal anya otthon. Ő állítólag egy társaság futott ki a lakását, hogy a tervezett számítógépek a versenyautók.

Smith közölte a rendőrség az igazi neve volt, Ambrozuk és kért egy ügyvéd. A múlt hónapban, a Montana-helyettes seriff fetched őt vissza Kalispell, ahol tartják óvadék nélkül. Ő esedékes bíróság csütörtökön be kifogást a gondatlan emberölés-díjat.

A személyes hirdetését a Yahoo, úgy tűnik, egyáltalán be!

"Egy pár dolog rólam: Én vagyok becsületes és nem csal, vagy játszhatunk," Ambrozuk, más néven Smith írta a férfi-nő-kereső hirdetést, hogy volt kifüggesztett augusztus végéig. Ő felsorolt kora, mint 34-ben a hirdetés, bár ő 43. "Meggyőződésem, hogy vannak emberek, hogy találkozik az életedben, hogy nagyon különleges, de nagyon kevés azoknak, hívhatjuk" lélek-társ. " : "

Egy asszony, aki névtelen marad, olvassa el a hirdetést és találkozott az ember, aki írta. Azt mondta neki az igazi nevét, és a valódi születési ideje. A lány Googled hozzá, és találtam egy éves online történetet a Daily Inter-tó, egy újság itt Flathead megyében mintegy misztériumát a lány alul a tó, és a fiú eltűnt. Ő telefonált a Dupont Kalispell augusztus 28-én.

"Ő nagyon jogos hangzó dolgokat, és tudta, hogy csak Jerry lehetett volna, mondta Dupont, 59., aki szándékozik visszavonulni az ez év végén, és akinek karrierje már bosszantotta az ő hosszú vadásznak Ambrozuk. Két napon belül, Plano rendőrség Ambrozuk a bilincs.

Mint helyettes seriff, Dupont volt Bitterroot Lake Babcock húzta fel. Ő volt szép, hosszú barna haj, eszébe jutott, és a hideg, mély vízben kellett őrizni a szépségét. A lány volt, becsatolt biztonsági öv, a csat fordult kifordítva, de nem volt elakadt. Ő egyszerűen unsnapped azt. A lány kulcscsontja törött volt, de nem szólt semmi nem utalt arra - meg a körmök is töretlen, keze unscratched -, hogy ő is pánikba esett és küzdött, hogy próbálja meg unsnap az övet. Egy boncolás megállapította, hogy ő is megfulladt, hanem azt is megállapította, a tünetek a közelmúltban abortusz, Dupont mondta.

"Ő sikerült magát, de nem sikerül neki arra," Dupont mondta. "Miért menekült, és miért van ő is eltűnt 24 éves? Milyen mély, sötét titkot is, hogy ugye nem akar senki tudni?"

Választ ezekre a kérdésekre is válni, Ambrozuk foglalkozik a bűntett felelős gondatlan emberölés. Meggyőződését, azt eredményezheti, hogy egy 10 év börtön is lehet. Ő is néz szövetségi díj, amelyek csalárd amerikai útlevél.

Ambrozuk, aki Kanadába emigrált, Lengyelországban 12, nem próbálja megmagyarázni a halála barátnője legalább egy személy. A hét között, a szerencsétlenség és a felfedezése a teste, inkább ő több hívás -, Montana, New York-i és Dallas - egy barátomnak Vancouverben.

Ez a barát értesítette a Royal Canadian Mounted Police, és amikor az utolsó hívás érkezett, a Dallas, a szeptember 11, 1982, ez rögzítésre került. A zavaros 71 oldalas forgatókönyvét Ambrozuk azt sugallja, hogy egy újonc pilóta tett egy hash a partraszállás Bitterroot tó.

Berepülő Montana A British Columbia-ra egy "koromsötét" éjszaka volt olyan eszközök segítségével, kerülgetve szurdokok és nem látta a tavat, mielőtt a gépet a víz és a hit tükrözött át, mondta. "Nem vagyok biztos benne, merre jöttem ki mondta Ambrozuk, de azt mondta, hogy három-négy másodperc volt mentes a biztonsági öv és a légi járművön kívül, ami kezdett süllyedni.

A barátnője volt, fejjel lefelé a székén, és "azt mondta, nem bírta a biztonsági öv le, mondta. Azt mondta, nem tudta megmenteni a gépet, mielőtt elmerült.

Nem említi, hogy a telefon beszélgetés, hogyan sikerült a poggyász és a pénzt a gyorsan süllyedő gépet.

Több mint bármi, ezek a kérdések Dupont akar válaszolni - együtt, amiért a 19 éves elfutott a Texas, megváltoztatta a nevét és ment maradt, amíg a rendőrség kopogtatott az ajtaján.

 © 2006 The Washington Post Company

Islamske regler om familie og relasjoner