2012. szeptember 6., csütörtök

Társkereső oldalak Feliratkozás Ötletes With Games


New York - Közel két évtized kezdete óta az online társkereső, a meccs döntéshozatali webhelyeket indított millió kapcsolatok spicing dolgokat online játékok és megy high-tech és offline, hogy több boldog valaha desszert.

Játékok, alkalmazások és offline események kezdik helyettesíteni a rituális cseréjét az online üzenetek, az alapvető tétele online társkereső, és elmossák a különbséget on-és-offline társkereső.

Match.com, amely büszkélkedhet több mint 1,7 millió fizetett előfizető vette útmutatók a $ 74bn globális videojáték-ipar létrehozása révén rövid dual-játékos, hogy segítsen az emberek kifejezzék magukat jobb online.

A játék neve Food Critic kéri tagjait, hogy válaszoljon élelmiszerrel kapcsolatos kérdésekre, míg a Romance Rip-Off célja a két játékos, hogy hozzon létre egy szerelmi történet együtt. A játék során a játékosok egy azonnali üzenetbe egymással, hogy megvitassák a válaszokat, amelyeket Match.com szerint elősegíti a több természetes módon kommunikálnak.

"Nem hiszem, hogy van valami, ami nagyon, mint ez," mondta Mandy Ginsberg, az elnök a Match.com, amely 1995-ben kezdődött.

Kapcsolatok

Online társkereső már hosszú utat az elmúlt 20 évben. Több mint 40%-a online daters, közel hét millió felnőtt, már kelt az emberek találkoztak az interneten, és 17%-uk lépett egy hosszú távú kapcsolatot vagy házasságot az online partner szerint a 2006-os jelentése szerint a Pew Research Centre.

Brian Schechter, társ-alapítója és társ-vezérigazgatója HowABoutWe, elmondta, hogy a cég már megy offline játszani Ámor, mivel 2010-ben kezdődött.

"Mi voltunk a kezdeményezők az offline társkereső szellemiségére."

Tagjai HowAboutWe elhelyezhet típusú időpontot szeretnének, mint egy túra, vagy a biciklizés, és mások válaszol. Schechter említett közel egymillió időpontot már kiküldött HowAboutWe. Az oldal középpontjában az áll, ami meghatározza, hogy eltekintve, tette hozzá.

"A hagyományos társkereső oldalak sosem összpontosítani, hogy elősegítsék a világ tapasztalatok, mint segíteni az embereknek kifejezni identitásukat online" Schechter mondta.

Más honlapok, beleértve OkCupid és Badoo használ okostelefon alkalmazások, így egyéni fedezhetünk fel, ha vannak más tagjai a közelben, akit talán szeretne találkozni.

Badoo, amely több mint 150 millió regisztrált felhasználója van világszerte, egy mobil alkalmazás egy vonás hívott személy a közelben, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bárki, aki Badoo belül 4.8km közelben.

Események

"Mindannyian keresni módját csak azért, hogy könnyen és nem megfélemlítő, hogy menjen ki, és megfeleljenek az új emberek," mondta Louise Thompson, Badoo igazgatója public relations. "Ez a fajta hozzáteszi, hogy a szint a spontaneitás, hogy nem kap a hagyományos társkereső oldalak."

Match.com is tervezi, hogy indítson helyi egyedi események tagok előmozdítására nélküli üléseken. Csoportok meghívott eseményeket kiegyenlített algoritmusok magában kor, nem és érdekeit.

A vállalat azt tervezi, hogy a fogadó 200 esemény havonta szerte az Egyesült Államokban szeptemberben.

"Azt hiszem, mi lesz a legnagyobb esemény cég a világon, kivéve talán az olimpia" Ginsberg mondta.

De nem minden társkereső honlapok választó megfelelnek-up alkalmazások és események.

eHarmony, amely hivatkozik egy alapos kérdőívet személyiségvonások, azt mondta, az eljárás sikeres volt, és idézi a 542 házasságok egy nap, hogy az állítások eredménye találkozó honlapján.

"Tudjuk, hogy ez nagyon jól működik," mondta Jeremy Verba, eHarmony vezérigazgatója, hozzátéve, hogy aktív eHarmony események nem működnek, ahogy teszi a kompatibilitást egyezés.

"EHarmony összpontosít szerzés a tagjait, hogy értelmes nélküli üléseken, akik mélyen kompatibilis," Verba mondta. "Nem vagyunk létrehozásával kapcsolatos nagyszabású boldog órát."

Annak ellenére, hogy különböző megközelítések célja az összes társkereső honlapok ugyanaz - egyre kompatibilis embereket, offline.

"Online társkereső egy vicces fajta helytelen elnevezés, mert az emberek valójában nem naprakész online," Ginsberg mondta.

Ez a rész, nem számít, milyen ez megkönnyítette, még történik személy.

Behov Backup på Bar? Du kan nu leje en Wingman