2011. november 20., vasárnap

A legszebb lány


Ahol dolgozom, van ez a csodálatos Hot Babe. Arról beszélek, hogy a chick annyira meleg ő teszi a lányok a Baywatch csúnya! Egyébként ma volt az első igazi lehetőség, hogy megfeleljen neki itt, amit tettem.

Mi séta egymás felé a folyosón így megállítani.

Me: Szia, mi a neve?

Her: Tanya

Me: Szia Tanya, már észre, hogy te vagy messze a legszebb lány, hogy működik itt, és szerettem volna találkozni veled.

Hát ez volt minden tellett. Ő nagyon hízelgett, és van minden ideges ezen a ponton. Ő dobta ki: "Köszönöm!" , majd, mintha ő nem biztos benne mit kell tennie, volt egy pár lépést abba az irányba, ő ment, majd megállt, és egy lépést hátrált, hogy beszéljen velem.

Most készült pihe-vita kérdezett a munkáját, és mit nem. A nagy része volt, hogyan volt minden jó és magabiztos, míg ő egyértelműen egy kicsit ideges. Ő beszélt egy kicsit túl gyors és kissé túlzott készült kézmozdulatok és a fej mozgását, idegesség jelei.

Most csak egy rendes fickó és én öltözve póló, enyhén piszkos farmert. És itt volt a legmelegebb csaj körül jár, mintha az imént találkozott a legnagyobb csap a világon.

Én is használtam ezt a megközelítést további két alkalommal a közelmúltban, és volt hasonló hatása van a nők részt. Mostantól ez az egyetlen megközelítés fogom használni mindig. Remekül működik, és ez könnyen megoldható!

Der Wert der Confident Persistence