2011. március 29., kedd

Különbségek a női és férfi agy és egyik alapvető lecke az Ismerkedés siker


A férfiak és a nők nagyon különböző. Annyira eltérőek, hogy azok szinte lehet nevezni a különböző fajokat. Nos, talán IA € ™ m túlzás. Vannak azonban alapvető különbségek az agy szerkezetét és kialakulását a lányok vs fiúk.

Mind a hímek és nőstények elindul egy alapvető â € œfemale brainâ €. Aztán egy tesztoszteron megugrása a 8. héten éget a â € € œcommunication centersâ az agy szinte semmit, miközben fokozza a növekedés szakaszában, amelyek szabályozzák a szex és az agresszió. Ennek következtében, a lányok jobban érdekli a nevelés játékok és kommunikációs míg a fiúk szeretnék bukdácsoló és szaladgálni.

Ezek az agyi különbséget tenni egy kislány figyelmesebb, az arcok, míg a férfi csecsemők kap zaklatott könnyebben és nagyobb hangsúlyt fektet a mechanikai tárgyak. A nőstény igyekszik megérteni arckifejezéseket, és tartsa szemmel való érintkezés. Ennek következtében ő képes felismerni egy személy felé is neki, és mi a figyelmet kommunikál (boldogság / düh) jön egy lány, mielőtt ő is beszélni értelmesen. Tudását a megfigyelésére mások, tudta, mi az anyjuk / társadalmi közegről van szó, kifejező igen fejlettek. Fiúk, másrészt nem olyan szociálisan érzékeny. Ők donâ € ™ t észre árnyalatot egy arckifejezés vagy hangon, ahogy egy lány és ők is donâ € ™ t keres a társadalmi elfogadottsága ugyanúgy, ahogy egy lány.

Így érthető, a lányok jobban a nyelvet, miközben a fiúk jobbak a térbeli megszervezése és mechanikus cucc. Ez olyan társadalmi környezetben, ahol a nők többnyire a csatlakoztatott baráti, következik a társadalmi konvenció az ő csoportja, a szakértő a testbeszéd és gyakran, verbális manipuláció. Például egy fiatal fiú is harc dominál, míg a lány olyan nyelv használatát, és az a személy, azt hiszik, hogy önző â € "mind egyre utat különféle eszközökkel.

Mi ez az egész azt jelenti, hogy nem minden szex van programozva egy meghatározott agyi funkciót, és így az élet, ez csak azt jelenti ezek az előnyök és hátrányok, hogy minden egyes szex hozza az asztalhoz. Az agyi plaszticitás egy elmélet, amely körül kialakult vizsgálatok azt mutatják, hogy az agy adaptálódik környezetéhez, növekvő új agyi kapcsolatokat tanulni egy új készség és a csökkenő őket ha nem szükséges. Más szóval, az agy folyamatosan változik az egész életed. A régi hiedelem, hogy az agy maradt egyirányú az egész élete már megcáfolta.

Női játék Tetris (egy régi számítógépes játék), 10 héten keresztül javították a térbeli képességeket. Arra a pontra, ahol egy ember nem gyakorló, mint a nők, ő könnyedén verte őt a természetes â € œspatial organizationâ € képességét. A férfiak is kialakulhat egy árnyalattal a nyelv, a kommunikáció és a megértés a testbeszéd.

A sikeres társkereső van egy nagyon fontos lecke, amit tehet erről.

Azt, hogy a férfiak és a nők különböznek. Jelenleg csak most kezdődött, és egyre jobban arról, hogyan férfiak és a nők valójában, és hogyan lehet elérni jobb életet. Most jobban, mint valaha, önfejlesztés szükségessé vált a férfiak és a nők különböző módon. Akár az oka, hogy versenyelőnyt szerezzen a munkahelyi megértése rendszerek vagy olvasás a versenytársak, ügyelve arra, hogy mindenkinek más készségek társkereső és kapcsolatokat, mert ők miként látják a világot (vagyis az agy design), hogy könnyebb legyen több megértés és könyörületes mások számára. Ez segít fejleszteni türelmét és megértését. Ezek a tulajdonságok teszik életünket élvezetesebbé, vonzza a jobb cimborák és még tesz vonzóbbá, hogy a másik nem.

Consigli per le email per gli Incontri Incontri