2011. június 9., csütörtök

Ismerkedés Goes High-Tech


Amikor a technológia, a fiatalok és a kapcsolatok, a összjátéka talán a legjobban össze egy mondat ismerős Facebook felhasználók: Ez bonyolult.

Sok tizenéves és 20-asok dicséretet a kényelmet, az internetes közösségi oldalak, mint a Facebook, a MySpace és a Twitter, és dicsér a mindig-az egyszerű szöveges üzenetek és a szeder. De elismeri, hogy ezek az eszközök is van egy hátránya, amikor a megállapítás szeretni.

"Azt hiszem, ez volt talán könnyebb a" régi időkben "találni valakit," mondta Heidi Donoven, 24, a Billings. Donoven, aki nőtt fel a kis Hi-Line város Kreml, az egységes és azt mondta az embereknek egyszerűen nem szociális, mert szokott lenni, ami társkereső nehezebb.

"Ez tesz mindent kevésbé személyes," mondta a textil-és a szociális hálózatépítő oldalakon. "Úgy érzem, elvesztettem számon az emberek, mert mi nem beszélünk, hanem csak szöveget."

Ahhoz, hogy olvassa el a többi ezt a történetet, nézd meg a pénteki Élet részt. Plusz, Kattintson és Clack és 2009-ben az autóipari találat, és hiányzik.

백인 백상은 온라인 데이트를 선호