2010. május 4., kedd

Legnagyobb internetes Ismerkedés hibák


Ismerkedés után válás nehéz. Nézzünk szembe a tényekkel kapok vissza társkereső bármikor egy aknamező. Akkor sem tudom, hol kezdjem ezért itt van néhány internetes társkereső hibákat és azok megoldásait.

Túl sok túl hamar

Szóval már a szántás révén e végtelen profilok az Ön internetes társkereső oldalon, és azért jöttem fel, aki érdekel. Ott volt egy csere-mailt. Ő hangok szórakoztató és szellemes, és kezded várom, hogy ő üzeneteket. Találja magát felkelni korábban reggel csak azért, hogy jelentkezzen be, miközben a kávét iszol, hátha ő küldött választ, hogy a legújabb megjegyzések. A nap folyamán lefordítod szellemes válaszok a fejedben, és szuggesztív vonalak dobja az utat. Ez elment egy pár hét, és hirtelen megkérdezi, hogy tud hívni. A láda kitágul, ha nagyon izgatott, és gondoskodik egy időben. Most már hajlik fel kedvenc szék várta a hívást. Találd ki, milyen jól megy, ugyanaz a fény évődés, a hangja nem a vártnak, de az rendben van. Beszéltél egy órát. Ez lesz a napi szertartás, amely hozzálát a terv az idő tájt. Aztán meghívja Önt a vacsorát.

Dobott pénz az, hogy

Már egy idő óta valaki meghívott titeket vacsorázni (lehet, hogy most kezdődő randi után a válás). A közvetlen gondolat, mit vegyek fel, szükség van a hajam tenni stb Ez azt jelenti, hogy tölti a legjobb része a hét szaladgált az egy gondolat a fejében: "Mennem kell ezt a jogot". Úgy tűnik, eltűnt, és úgy érzi, hogy meg kell találni egy új személyt menni ezen a napon. Ahhoz, hogy ez a személy van a csomag magát bizonyos sajátos módon. Nem lehet néhány kulcsfontosságú, hogy megtalálja, egy bizonyos ruhát, az új frizurája, stb Azt hiszem, hogy meg kell tenni magát vonzóbbá.

Gondoltam, hogy tudod, hogy a személy

Az este megérkezett, és Ön megfelel a megbeszélt étteremben (a helyes lépés, mint minden a dating tanácsadás javasolja, hogy megfelel egy nyilvános helyen). Ön különösen ideges és izgatott, hanem kicsit kényelmetlen, mert az új cipő, és úgy érzi, hogy kicsit reszketeg bennük. Ez fura, hogy ismeri ezt a személyt, de ugyanakkor nem. A hang tudod, hogy de ő nem úgy néz ki, mint az a személy, a fénykép, magasabb, rövidebb egy kicsit nehezebb, vagy gangly valami nem mint te képzelte. Egyébként úgy tűnik, nagyon nyugodt, de lehet, hogy csak a kontraszt, hogy hogyan érzel. Kezdetben beszélgetés jól megy mint vannak érintkezési pontok az Ön korábbi beszélgetéseit, de ez nem megy sehova. A főétel indítunk inni egy kicsit túl sok töltse ki a csend. Nagyon fájt a lába, és most szedi burkolt pillantásokat óráját - csak 9 óra. Nem desszert köszönet és az úton van egy korai kezdés az irodában, hogy holnap el kell menned hamarosan. Nem jut eszembe semmi, de mikor kiszálltam a cipő. Igen jó volt, meg hívj.

Fantasy - ez csak a fejedben

Másnap, vagy később, a hét, az e-mail-hívások még mindig jönnek, és akkor is válaszolni. Ez egy bár még soha nem találkozott, és lehet kapni az a könnyen megy visszavágás vált szinte szokássá. A fejedben, amit ő szeretne, hogy legyen, illetve nem egészen, de akkor már magad úgy, hogy ő, míg te az üzeneteket, és késő esti hívások. Indítunk, hogy dolgozzon ki egész életét a feje körül ez a személy, tudjátok képzelni, hol lehet élni vele, mit fog tenni, üdülés együtt tulajdonképpen minden, amit valaha is szeretne valakivel. Ez megkezdéséhez sok fej helyet, de élvezetes önmagában, úgy érzi, csatlakozik valaki, ha csak a fejedben.

Nem fizet a figyelmet arra a jelek

Egy hét múlva több, és te egyre enyhén irritálja az e-maileket, és nem reagálnak annyira könnyen. De megkérdezi, ha azt szeretné, hogy kijön egy másik este, és hogy a szíve ugrik a torkodat újra. Ön vállalja, bár van egy homályos emléke kellemetlen az első ülésen. Hát akkor emlékeztetni magad, hogy minden dating tanácsadás javasolja, hogy a megismerése valakit. Nem várható, hogy jól érzik magukat mindent azonnal. Ő is arra utal, vacsora újra, akkor nem igazán akar, de nem biztos benne, mit akarsz csinálni, így megy vele együtt. Nem volt elrendezve, hogy a barátnőjével, hogy az éjszakai, de te mondd meg neki, nem tud tenni, s úgy tűnik, egy kicsit be-ki, de akkor tedd azt gondolta félre.