2009. november 16., hétfő

Párok, akik együtt játszanak, nagyobb eséllyel marad együtt.

A pszichológusok régóta ismert, hogy a párok, akik együtt játszanak, nagyobb eséllyel, hogy együtt maradjanak.

Felejtsd Speed Dating, zsúfolt bárokban és online profilokat. Helyi egyedülállók és fiatal szakemberek játszik a terület és a pontozási egészséges kapcsolatok révén vegyes csapatsportok liga.

"Ha jól meggondoljuk valaki belép egy sport csapat, akkor nagyobb önbizalommal, több egészség-tudatos és valamivel kevesebb mint a rúd mentek ki - azokat a dolgokat, amelyek az egészséges kezd viszonyt," mondja Barbara Walker, a sport - pszichológus székhelyű Blue Ash.

"Nem hiszem, hogy én lettem volna a fickó, aki nem értette futball", mondja Sarah Weber a Mount Washington.

Weber, 27, met férje, Chet, 28, 2002 szeptemberében át a Cincinnati Sports Liga homokos strandröplabda versenyét, amely felhívja a közel 500 játékos az East End-én, kedden és csütörtökön éjszaka.

Ők keltezett - és játszott softball és röplabda együtt - csaknem négy évvel ezelőtt férjhez megy július 1.

"Néhány a bajnokságok már nyolc-10 csapat a smink hasonlóan a saját (csapat)," mondta Brian Polark, az együttes alapítója a CSL.

2001 óta a CSL tagságát is ért a 4.000 regisztrált játékosok a 15.000, életkorát 21-36. Mintegy 92 százaléka tagjainak főiskolai Grads.

Sok fiatal szakemberek, ez az egyik mély, mégis kényelmes dating medence.

"Volt egy nagy közös alapot beszélni, így készült a beszélgetés sokkal egyszerűbb," mondta Ron Dunlevy, 33, a Cold Spring. Körülbelül egy évvel ezelőtt, Dunlevy találkozott barátnőjével, Shauna Hunt, 27., a Wilder, a Town and Country Club Sport-és egészségügyi Wilder, ahol a pár játszik fedett és szabadtéri futball-csapatok számára.

Miután a kapcsolat létrejött, a közös érdekeket is megerősítik a pár kapcsolatot.

Egész életen át tartó focistáknak Tracy Kennedy, 23., Fort Wright és JT Roberts, 31., a Ludlow kapcsolat kezdődött körülbelül négy hónappal ezelőtt, miután játszik ugyanaz a csapat a Town and Country majdnem három évig.

"Mindketten tudjuk, mikor már volt egy rossz játék. Nem kell egy szót," Kennedy mondja.

Ez a megértés még fontosabbá válik, amikor párok előretekintés a házasság és a gyerekek.

"Ha a házastárs részvények az aktív életmód, akkor fogja érteni, lehet, hogy nem lehet otthon minden este, és tudjuk, hogy abban az időben is része egy egészséges kapcsolat," Walker mondja.

http://news.enquirer.com