2010. augusztus 3., kedd

A Secret Of Nagy Házasság


NEW YORK - Az amerikaiak aránya, akik úgy vélik gyermekek "nagyon fontos" a sikeres házasság meredeken 1990 óta, és most tüntetni a megosztását a házimunkát, mint döntő szerint elsöprő új felmérés.

A Pew Research Center felmérése a házasság és a szülői megállapította, hogy a gyerekek esett a nyolcadik kilencből egy listát a tényező, hogy az emberek a társult sikeres házasságok - messze elmaradva "megosztását a házimunkát," "jó a lakhatás, a" megfelelő jövedelem, a " a "boldog szexuális kapcsolat" és a "hűség".

] Egy 1990-es Values Survey, a gyermekek harmadik helyen jelentősége között ugyanezeket a termékeket, 65 százaléka mondta gyerekeknek nagyon fontos, hogy egy jó házasság. Csak 41 százalék mondta, hogy az új Pew felmérés.

Házimunka megosztása volt hivatkozott nagyon fontos, 62 százaléka a válaszadók, akár 47 százalékkal 1990-ben.

A felmérés azt is megállapította, hogy a mozgástér közel 3-az-1, az amerikaiak mondják a fő célja a házasság "kölcsönös boldogság és beteljesülés" a felnőttek helyett a "csapágy és növelése a gyermekek."

A felmérés eredményei támfal aggodalmait számos tudós és a családi-politikai szakértők, köztük Barbara Dafoe Whitehead a Rutgers Egyetem Nemzeti Házasság Projekt.

"A népi kultúra egyre inkább igazodik teljesítő X-névleges fantáziák és vágyak a felnőttek," írta egy friss jelentésben. "Gyermek-nevelő értékek - áldozatot, a stabilitás, megbízhatóság, lejárat - úgy tűnik, elavult és dohos képest."

Virginia Rutter, a szociológia professzora a Framingham (Massachusetts) State College és igazgatósági tagja a Tanács Kortárs Családok, mondta a változó nézetek köthető részben az amerikai viszonylagos hiánya a családbarát munkahelyi politikák, mint a fizetett szabadság és a támogatott gyermek ellátás.

"Ha értéke család ... meg kell változtatni a körülményeket élnek, mondta, idézve a kihívások, amelyekkel a fiatal, két-kereső párok, mint azok gondolkozzanak el a gyerekvállalás.

A Pew felmérés telefonos közepétől február közepéig-március között a véletlenszerű, országos minta 2020 felnőtt. A hibahatár 3 százalékpont.

Között több tucat kérdést a felmérésben, sok érintette Amerika magas arányú kívüli születések és a házasságon kívüli együttélés a házasság. A felmérés megállapította, hogy 37 százaléka az amerikai születések 2005-ben a házas nők, akár 5 százalék 1960-ban, és megállapította, hogy csaknem a fele az összes felnőtt és a 30-as 40-es évek élt egy házasságon kívüli partnere.

A felmérés szerint, 71 százaléka az amerikaiak mondják, hogy nőtt a születések hajadon anyák is a "nagy probléma." Körülbelül azonos arányban - 69 százalék - mondta a gyermek egyaránt szüksége van egy anya és egy apa felnőni boldogan.

Lebontja a válaszokat, a felmérés néhány kiszámítható mintákat - republikánusok és az idősebb emberek nagyobb valószínűséggel ad választ, hogy a konzervatív demokraták és a fiatal felnőttek. De a minták tekintetében a faji és etnikai hovatartozás volt bonyolultabb.

Például a népszámlálási statisztikák azt mutatják, hogy a feketék és a latin nagyobb valószínűséggel, mint a fehérek viselik a gyermekek házasságon kívül. De a felmérés szerint, ezek kisebbségi csoportok hajlamosabbak, mint a fehérek helyett a magas érték a fontos, hogy a gyermekek a sikeres házasság.

A felmérés megállapította, hogy több mint 80 százaléka fehér, felnőttek már házasok, míg 70 százaléka a Spanyolok és 54 százaléka fekete. Még feketék voltak nagyobb valószínűséggel, mint a fehérek és a hispánok mondani, hogy a házasság előtti szex mindig vagy majdnem mindig erkölcsileg rossz.

Azok között, akik valaha is férjhez, feketék (38 százalék) és fehérek (34 százalék) volt nagyobb valószínűséggel Spanyolok (23 százalék), hogy már elvált.

Részletezném az egyik nemzet leginkább megosztó társadalmi kérdéseket, a felmérés szerint 57 százaléka ellenzi az állami, amely lehetővé teszi a melegek és leszbikusok feleségül venni. Azonban véleménye majdnem egyenletesen oszlik támogatásról szóló civil szakszervezetek, hogy adna az azonos nemű párok sok az azonos jogokat házaspárok.

Kérdezték a tendencia több azonos nemű párok gyermeket nevelő, 50 százalék mondta, hogy ez rossz a társadalom számára, 11 százalék azt mondta, hogy jó, és 34 százalék azt mondta, hogy nem sokat.

10 Seznamka �d?l Breakers


Spice Up Your Profile Online Dating


Van egy online profilt, hogy a nem termelő a kívánt eredményt?

Lehet, hogy a probléma nem a közönségének -, de amit éppen megtekint. Profil tükröznie kell a fab személyiség. Spice fel! Itt egy pár tipp, hogy hogyan kell csinálni ...

Vegyünk egy vad profil kép: Ne nézz unatkozni (még ha). Próbálja ki a funky háttér. Játssz a kameraállások: fejjel lefelé, átlósan, nagy a fejed felett. A legtöbb fényképezőgép a színbeállítást, használja. Próbáld meg egy fekete-fehér képet, vagy adjunk hozzá egy kevés szórakoztató hatások egy egyszerű képszerkesztő program, keverjük fel!

Légy spontán: Post néhány ilyen őszinte képet a barátok a nevetsz, és rendelkeznek a megfelelő időben. Nem csak nézel ki, mint tudod, már egy jó ideje, de akkor nézd megközelíthető.

Fehér unalmas: Add funky betűtípusokat és a színeket. Félkövér vagy dőlt szót kiemelni őket. Megváltoztatja a betűtípust, hogy ez piros, kovácsolhatnak ez ... hogy az emberek látják!

Szerintem, mint az emberek akarsz vonzani: A legtöbb srác, mint a sport, ha roham és sportos, hadd tudják meg. Férfiak szerelem étel, ha úgy tetszik főzni, mondom.

Legyünk őszinték: Ne próbálja túlságosan érdekes. Légy önmagad, így ha kap választ, akkor ismered az embereket vonzzák a valódi neked. Ez teszi a beszélgetést könnyebb, ha nem kell magát a valaki te nem.

Adjunk hozzá egy videót: Lehet meghosszabbítását, ki vagy. Egy kép többet ér 1000 szavakban, hanem valaki tud kap egy jobb ötlet, hogy ki vagy, és amit, mint a videón. De ne legyen a tetején, vagy túl szexi. Mindig szexisebb, ha éppen nem akartam lenni.

Polaco mujeres y hombres solteros en Polonia sitio de citas