2010. június 26., szombat

Ismerkedés hibák Önnek kell kerülni


Használ egy régi fotó
Az önjelölt "Fabio" look-a-szerű használt egy 15 éves képet maga csábítják a nők, hogy találkozzanak vele. Azt hiszem, rájött, amint teljesülnek a "régi" változat magát, hogy elég lenne ragadtatva, hogy maradjon. Nem!

2. Mondja a hazugság ... vagy kettő.
Ezek jönnek legalább három kategóriában - kor, név, és a szakma. Biztos vagyok benne van, de csak három jelent meg az 1. epizód (amit láttam). A zenész (a hiba # 1) azt mondta, hogy az ő '30-as, de ő valóban az ő 40-es. Nem tudsz csak hallani a játékvezető? Steeee-Rike 2! Vagy a klasszikus vonal egyik női daters a show: "A nevem nem Jennifer, ez Lisa." Ezt követte a lány felfedi, hogy ő orvos volt - akárcsak ő most zavarba időpontot.

3. Kérdezi magát a rossz kérdéseket.
Cynthia, az egyik daters, egy kicsit le után egy húr meglehetősen kellemetlen időpontokban. Kérdezte magában outloud "Miért vagyok az egyetlen? Ez volt az érzésem, a "mi a baj velem?" hozzá. A jobb kérdés lett volna - "Hogyan kell találni, aki beleillik az én ideális kapcsolatot?" Vagy: "Mi a következő lépés a legjobb számomra fi $ Folyamatban lévő saját ideális társ? Kérdések, amelyek középpontjában a pozitív, amit tudsz vagy.

4. Felbomlását e-mailben
Ez valószínűleg inkább etikett "megszegése", mint a hiba. Szakítasz egy időpontot e-mailben. Míg a fickó azt mondta, hogy zsaru-ki, hogy még mindig tapintatlan.