2011. július 10., vasárnap

Ki veszi fel a Tab?


A legtöbb egyetért abban, hogy aki nem a meghívó az, aki fizet, ez gyakran azt jelenti, hogy a srác fizet az első néhány alkalommal. Természetesen a dinamika fuzzier az azonos nemű párok, vagy ha a pár megy túl az első küszöböt, de még nem lépett be néhány területére. Az egyik barátunk felajánlotta, hogy fizeti a harmadik napon a fiú elfogadta ajánlatát, és ettől kezdve minden alkalommal a számla jött, volt egy kínos csend. Nem akarta őt megállítani kezelésére, de már felosztása a számlát azóta, és ez visszafogja lelkesedése.

Mi a megoldás? Javasoljuk, hogy egy kis szerepjáték és a meglepetés.

Pénz nem lesz kínos számviteli két ember között randi, ez lehet a lehetőség, hogy megmutassuk a szeretet egyedülálló és szórakoztató módon. Nem vagyunk egy rajongó felosztása számla, mert úgy érzi, hétköznapias. Váltakozó, aki fizet a munka, de gyakran idézi fel, hogy nyomon követhetőek, és ez kínos, ha egy személy miatt sokkal kisebb, mint a többi (Jean Georges egy éjszakai és McDonald lesz a következő?).

Íme három megoldás javasoljuk, ahol a munka éppúgy a társkereső vagy munkaviszonyokat (ha randi, akkor lehet, ki nem mondott):

1. Szerepjáték.

Egyik barátja barátok teszi körülbelül hatszor annyi, mint csinál. De soha megnyitásával Ön pénztárcáját is, hogy a srác úgy érzi, nem értett, és a lány úgy érzi, mint egy folyamatosan nő. Úgy döntöttek, hogy a "vezetőfülke lány" és a "vacsora srác." A szerepek világosak, és mindkettő hozzájárul a költségekhez, amikor mennek ki. Ez aranyos működik túl társkereső szakaszban a couplehood is. Más módon is lehet osztott:

Jegyek - gáz

Gyermekfelügyelet költségek - egy este ki

Élelmiszer egy házi főtt étel - vacsorák ki

Repülőjegy - a többi a nyaralás

Sok kreatív módon gondolkodni erről, és a járulékok is érzékeny, amit az egyes teszi.

2. Frekvencia Trumps összeg.

A lényeg az, hogy azt mutatják, hogy mind a ketten a befektetett és értékelik a másik embert, hogy ne vezessen pontszámot. Szóval, szerintem gyakoriság helyett összeget. Ez teszi a pozitív hatást, ha mindkét fél hozzájárul a rendszeres, átgondolt gesztusok, mint felvenni a kedvenc fánk, rá a popcorn a moziban, vagy ártalmatlanítási a Bellman is messzire abban, hogy a társkereső dinamikus érzik magukat a természeti és mintha egy kétirányú.

3. Mix It Up.

Nem tartozik gépies szokások vagy szerepek vannak a pénzügyi hozzájárulás a kapcsolatot. A dolgok érdekes (ez megy az élet, valamint a pénz). Miután ő bánt veled egy kényeztető vacsora, hinta egy bodega, hogy vegye fel kedvenc szegfűszeg cigaretta, vagy a deli, hogy megragad a Ben & Jerry később. Lepje meg a legújabb kérdése kedvenc újságos magazin. Spontaneitás és a komolyság megy messzire tartja a kapcsolatot ki egy (pénzbeli vagy egyéb) rut.

Az alsó sorban.

Ne gondold, hogy nem érdekli csak, mert lehetővé teszi, hogy fizeti az utat, a férfiak is beszéltem nagyon lovagias, de azt mondta, hogy egy nő felajánlotta, hogy fizet valamelyest komolyan, hisz a nő akarja érvényesíteni saját anyagi függetlenségét. Ha úgy érzi, mintha meg kell fizetni, hadd-helyett a "faux elérni" (amit jobb lenne hajlandó, hogy végigvigye a neheztelés nélkül, ha teszik!), Meg egyéb apró módon köszönetet mondani neki, vagy hozzájárulnak.

Mindenki megpróbálja kitalálni, milyen szabályok, a férfiak és nők. Ha úgy találja magát bámulta ügyetlenül a számlát, ha túl gyakran, ne félj, hogy egy beszélgetés erről, csak tartsa meg a fény és célszerű, ha e szakaszában a randi.

Er det OK at lyve for din date?