2011. február 20., vasárnap

Romantikus Csalárd On The Rise


Mivel a Valentin-napi megközelítések, sokan lesznek, akik megpróbálják az interneten, hogy megtalálják a romantika. Egyre látják majd el, hogy gázol át több tucat csalók találni Mr. és Ms. jobb.

David, a Loveland, Colorado, azt mondja, hogy esett egy romantikus átverés 2005 decemberében, amikor azt hitte, segítve egy fiatal orosz nőt sodort egy idegen országban.

"Azóta már közeledett minden társkereső oldalon már csatlakozott volna a nők, akik vesztegel Nigériában vagy Ghánában," mondta David ConsumerAffairs.Com. "Amikor a társkereső oldalak értesítést kapnak azok a csalók, hogy semmit sem róla."

Dávid helyzetét, kiderült, egyáltalán nem olyan szokatlan. Romantikus csalások váltak, így közös van még egy aktív Yahoo felhasználók csoport elkötelezett a téma. Az oldalon helyet a sértettek és a potenciális áldozatok tapasztalataikat. Azt is mondja a pályára egy web-alapú romantika, hogyan kell mondani, ha ők is csalás.

"Tudni szeretné, ha az a személy, hogy beszélgetőpartnere túl szép, hogy igaz?" A site kéri. "Vannak dolgok, hogy Ön azt mondta, hogy csak nincs értelme? A személy megtalálni egy kislemez oldalon és meg kell kezdeni vallja a szeretet az Ön számára, hogy rövid idő alatt? Nem azt mondják, hogy ők jelenleg is dolgozik egy idegen országban, elsősorban Nigériában? Vajon mondom, hogy gondjaik lennének beváltja a fizetési utalvány? "

Ha igen, ez egy halálos zár maga is játszott. Mi jön ezután általában egy "zavart" kérést egy kis kölcsönt, csak azért, hogy segítsen nekik kijutni a lekvárt. Hamarosan, a kínos eltűnik, és a kölcsönt kér kap nagyobb.

Ha nem vigyázol, megtört szívvel, és a törött bankszámla, lehet csak egy egérkattintással érhetők el.