2011. június 10., péntek

Textil-és Ismerkedés


Által Gena Grish

Hívjuk a pikk pikk van, én időpontot. Sok. Meglepetés! Az elmúlt néhány évben, szemben a randi jelentősen megváltozott a változó technológia. A kora online társkereső, Facebook, Twitter és a textil, ez nem csoda, hogy randi vált, több, mint a kibertér futár galamb, de ez a jobb?

Egy közelmúltbeli időpontban egy bizonyos jóképű úriember, elválás után az El stop után az első időpontot, kaptam egy szöveget olvassuk: "Volt egy nagy idő. Csináljuk újra hamarabb, mint később. "Szívem kihagyott egy pár ütés, és én szédelegve válaszolt:" Mit szólnál szombaton? "Azt válaszolta, hogy nem tudott várni, és mielőtt lefeküdtem, ezért újra olvasható a csere és elaludt egy hatalmas mosollyal az arcomon.

Mindig ugyanaz ismerős forgatókönyv; Boy Meets Girl, lány azt hiszi fiú bájos és jóképű, fiú lány vonul le a lábát, és abban a pillanatban a lány azt hiszi, hogy nem tudott többé tökéletes, az ember nem úgy tűnik, hogy vegye a telefont a chat. Mi ez az egész? Az utóbbi időben úgy tűnik, hogy találkozom a férfiak, akik gyakrabban, mint nem hagyatkozhat kizárólag keresztül kommunikáló szöveges üzenetet. Mint egy nagy texter magam, értem, de én hivatkozhat sms főként játékos, kacér évődés és gyors hellos, nem hosszú beszélgetésekre a napom, és különösen nem a beszélgetések, ami magában érzelmileg töltött tartalom. Én társkereső élet úgy tűnik, hogy megragadt valahol a virtuális térben (Match.com), és, nos, a kibertér (textil).

Amikor azt mondom, hogy megértem a textil őrület, én tényleg. A telefon néha még egy függelék, és csak ritkán hagy az oldalamon, de ezek a szövegek mindegyike küldött általában kb biztosítása gyors tervek barátokkal vagy mi Lindsay Lohan legújabb bajok (most már értem, miért a telefon mindig megy le! Szegény Lilo, ő " ll soha nem kap össze). Textil úgy tűnik, hogy töltse ki az egyre szűkülő különbség a modern kommunikációs eszközök, ötvözve az azonnali egy telefonhívást, a kényelmes üzenetrögzítő üzenetet, és az előre megfontolt szándékkal az e-mail. És ha történetesen egy összetörni, és pop-up késő este, ezek a szeleburdi újra olvashatóságát jegyzet maradt egy párnát (tetszik a helyzet fent). Ugyanakkor úgy gondolom, az egyre inkább a textil van sok köze van a személytelen jellegét. Ez sokkal könnyebb, hogy indítson egy új kapcsolat cseréjével szövegek mint azt, hogy beszéljen. Ez is nagyon könnyű mondani és csinálni a dolgokat, mint egy szöveges üzenetet, mint az, hogy nem szemtől szembe, vagy akár mondani telefonon keresztül.

Az imádnivaló ember a fenti forgatókönyv, miután körülbelül egy hónap múlva a véletlenül társkereső, mi végül miután fűtött (bár általában az alkohol-javított) beszélgetést az állam a mi "viszony" via szöveg, de minden alkalommal azt vedd fel a telefont hívni, és beszélni keresztül a kérdéseket a következő napon, ő szöveget vissza, mondván, hogy ő általában nem szeretnek beszélni a telefon, és aztán továbbra is a hash ki a részleteket a tárgyunk egy sor 160 karakteres szöveges üzenetek és rövidített szavak és mondatok hiányzik írásjelek.

Itt egy nyom, férfiak: a nők inkább a férfi a hívás, szöveg helyett. Őrült ötlet, tudom, de ez az igazság. Élvezzük az értelemben, az érzelmek által közvetített verbális kommunikáció, és a szövegek nagyon érzelemmentes. Hívása egy nő azt mondja neki, hogy azt hiszi fontos, hogy érdekel, hogy ő napja volt, és egyszerűen csak szeretné hallani a hangját. Míg a textil egy hatékony és egyszerű módja a kommunikációnak, amelyben igényel nagyobb elkötelezettséggel, a hangsúly és a gondolat. Továbbá, ha nem felvette volna a telefont miután legalább egy hónappal a randi, mint ott lehet más kérdéseket is ott játszani, nem gondolod? Azt kaptam arra gondoltam, hogy talán segít a férfiaknak érzelemmentes sms tartani a dolgokat több alkalmi a randi? Így, én még mindig a kialkudott, és ő nem érzi, mint mi egyre súlyos és "társkereső", hanem, mi csak "összejönni", vagy "beszél", mert lehetővé teszi, szembe vele, mindig vegye A telefon egy barátnője, igaz?

Mindezt az új technológia és a társadalmi hálózatok, gondolja, hogy romantikus alatt tönkrement? Mi történt a napon küldött egy kézzel írott levél vagy kártya? Vagy egyszerűen csak felvette volna a telefont? Születtem én a rossz korszak? Már a férfiak elvesztették bennük a romantika, vagy talán csak a labda? Bármi legyen is a helyzet, ez a tendencia, hogy a vezetés én dilis. Ezért kérem Önt, egy olyan korszakban, társkereső és techno kapcsolatos (mint a húgom mondaná), hogyan tudom megváltoztatni, hogy a viselkedést, mert ahogy ez a típus, látom a piros jelzőfény üzenetet a telefonomon ki sarkából szemem pislogva rám még oly fenyegetően ...

Ismerkedés Ötletek és hasznos tippek
Kiválasztása egy online társkereső szolgáltatás