2011. november 9., szerda

Hogyan tartsuk a Woman


Itt van néhány tanácsot tartani egy nő jóvoltából barátom Phil - a legjobb nőcsábász te vagy én valaha is tudni!

Azt mondja, még mindig tart valamit, és mindig hagyja valamit neki képzelete tartani vele kíváncsiság életben. A legtöbben a srácok nagyjából azonos, de a nők nem tudják, hogy, és a kíváncsiság az egyik legjobb fegyver.

A másik dolog, azt mondta, az volt, hogy van, hogy neki hiányozni fogsz. Itt mindenki ismeri a vízhiány és nem állnak rendelkezésre, de ahhoz kevés, hogy hatékonyan meg kell győződjön meg róla, egy dolog - az időt ő nem tölt veled kell elképesztő, és kétségkívül a legjobb időt tudott volna a senkit.

Most nem azt mondom, van, hogy ő az új helyeket és mutassa meg neki az új dolgokat. Ez nem segít, de ez nem szükséges. Tudok menni a plázában a Phil és a legtöbb fantasztikus alkalommal. Be kell, hogy képes létrehozni egy félelmetes, emlékezetes élményt bárkivel, bárhol, különösen, amikor igazán számít.

Továbbá, ő soha nem lehet az elsődleges prioritás az életedben. Mindig fel Második valami, legyen szó akár a család, karrier, barátok, bármi. De hagyjuk a kis darab a remény a fejében, hogy ő válhat # 1.

Plusz, azt mondja, van, hogy ő egy kis munka lógni veled, hogy neki, hogy értéket. Hogy ő jön, és elhozzuk, hogy neki egy kis pénzt költeni magára, hogy ő hívja, és mit részesít előnyben, stb Amikor azonban a dolgok az Ön számára meg kell indokolnia a saját érzéseit az Ön számára, és lehetővé teszi számukra, hogy nő.

Ez jó tanácsot nem számít, milyen szakaszban a kapcsolat akkor be