2010. április 10., szombat

Internet Ismerkedés On The Rise


Neil Offen

DURHAM - Ez az a nap, és nincs a Valentine még?

Lehet, hogy megpróbál internet dating. Egyre több ember szerint a papír három Duke szociológusok.

"Úgy becsüljük, hogy körülbelül 18 százaléka - közel 1 5 - azoknak, akik az egységes, és az internethez való hozzáférés már használt internetes társkereső," mondta Rebecca Tippett, a doktorandusz a Duke és a három szerző, a "társadalmi demográfiai Ismerkedés az internet az Egyesült Államokban. "

"Láttuk hatalmas növekedés internetes társkereső, és továbbra is növekszik, annak ellenére sem, a gazdasági recesszió," mondta.

Van néhány kulcsfogalom, hogy a növekedés, mondta Tippett, aki társszerzője a papírt -, hogy közzé kell tenni a június Social Science Quarterly folyóiratban - a Duke szociológia professzora, Phillip S. Morgan és a szintén végzős hallgató Jessica Sautter.

Néhány ilyen tényező a demográfiai, azt mondta, "mint a növekvő életkor az első házasság, a megnövekedett válási arány, és az a tény, hogy az emberek földrajzilag mobil."

Az elmúlt években, akkor megyek az iskolába, majd kap egy állandó munkát, és él, hogy ugyanabban a városban, "és ez honnan megtalálod a párodat," Tippett mondta. "De az emberek mozognak többet most, ők nem házasodik meg a 22. és eltávolítanák őket a hagyományos társadalmi hálózatok társ kiválasztására. Amikor ezek a dolgok változnak, ez sokkal gyakoribb a módja annak, hogy találjunk egy olyan partnert, hogy változást is. "

A dokumentum azt is tulajdonítható részét, amit az úgynevezett "figyelemreméltó növekedés" a társadalmi változások, amelyek lehetővé tették az Internet dating "elfogadhatóbb [különösen a nők esetében]."

Találjanak partnert közvetítőkön keresztül, természetesen nem új, Tippett rámutatott, de "a technológia tette sokkal könnyebb."

"A legtöbb ember számára, hogy milyen internetes társkereső tette a további információk álljanak rendelkezésre," mondta. "Láthatjuk a képen, akkor az e-mail segítségével azonnali üzeneteket. Te képes kapcsolatba lépni és előre-képernyő. "

És internetes társkereső is tovább növekszik majd keresztül szájról szájra, a kutatók szerint.

"Ahogy az Internet daters mondja barátokkal és a családdal kapcsolatos tapasztalataikról, [amely] ösztönzi más Internet-használó kislemez próbálni, mondta Morgan. "Az emberek, akik tudják, valaki, aki alkalmazni [az interneten társkereső] gyakrabban használni magukat."

A papír elemzett 2005-ös adatai A nemzeti telefonos felmérés 3215 felnőtt végzett a Pew Internet & American Life Project. Míg a kutatók megfigyelték a növekedés az internetes randi, akkor arra is rámutatott, hogy a növekedés egyenetlen, és hogy a digitális szakadék továbbra is fennáll, hypothesizing, hogy "az Internet daters lesz aránytalanul fehér, rendelkeznek magas iskolai végzettséggel és jövedelemmel, és az élő városi / elővárosi területeken. "

Namoro relacionamentos fora do casamento