2012. augusztus 15., szerda

Háromféleképpen Nők kudarcot Dating


Egy nemrégiben epizód a heti randi tanácsokat mutat Planet Radio szerelmi házasság, a szerző és a szeretet Tristan stylist Coopersmith vizsgált három leggyakoribb hiba, hogy az egyedülálló nők a saját szerelmi életét. Coopersmith kifejtette, hogy a csapdák társkereső nők tartoznak a következők: hogy irreális, túl sok információ megosztását túl hamar, és "gyors előre" randi.

Beállítása magas, irreális célok vannak az egyedülálló nők érzik társkereső frusztrációt. "Azt hiszem, a legnagyobb hiba, hogy a nők ezt a randi ... és hibáztatom Walt Disney e, keresi a mese, akik a Prince Charming" Coopersmith mondja. Hozzáteszi, hogy miután egy listát akar, és szüksége van nagy, de kiálló jövő játszik, mint egy film további nyomást gyakorol az olyan kapcsolat, még el sem kezdődött el. "Ha a tökéletességre, csak nem fog megtörténni. Légy reális, "ő állítja.

Foglalkoztató ő sok éves tapasztalat, Coopersmith talált egy sajátos megközelítést szeretni. Dolgozik, mint egy "szerelmi stylist" ő sem szárny, sem házasságszerző lány, inkább a tanár és útmutató. Ő összpontosít vele ügyfelek saját erősségeit, koncentrálva rá kell elengedni a poggyász-és megtanulják a pozitív társkereső technikákat, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy megtaláljuk a boldogságot és szeretetet. Az ő általános megközelítés segít zavaros kislemez látják kapcsolatok világos szemek. Ő fut egy sikeres blog szerzője, és hozzátette, hogy ő mandátumát a könyvét, "Menü Ismerkedés: érzékszervi vizsgálat az utat a fő fogás."

"Gyors előre" társkereső lehet egy hibát néhány kislemezt. "Például, egy nő lesz az első dátum egy srác, és ez a második fogás ... és ő már kiszámítása" Lehet, hogy õ egy fantasztikus apa lesz? " "Kíváncsi vagyok, ha akar majd menni unokabátyám esküvője jövőre?" Miközben mindazt, amit az ember a gondolkodás, "Has ivott ahhoz, hogy jöjjön haza velem?" Hiszem, hogy a srác sokkal realisztikusabb abban a pillanatban, mert nem is ismerik egymást, "ő állítja.

Coopersmith továbbá, hogy a vetülete ez a "gyors előre" fantázia vezethet társkereső kiábrándulás. "Fast-forwarding Ezért gondolom, hogy a nők ennyire csalódott - ők már férjhez ment a srác," ő arra a következtetésre jutott.

Megosztása túlzott mennyiségű személyes adat egy másik hiba Coopersmith érzi egyedülálló nők teszik. Miközben azt hiszi, hogy fontos számára a szerelem érdeke, hogy megismerjük a valós idővel meg, megosztva túl sok a kapcsolat kezdetekor is szabotálja a kezdeti növekedést.

"A nők jönnek ki, mint őrült," mondja. "Nem szeretnénk megosztani, hogy elmész egy terapeuta hetente. Terápia nagyszerű, én tanulok meg, sakál, de nem kell tenni, hogy ott az első napon. "

Azt javasolja, hogy daters kell beszélni a filmeket, zenét, vagy helyeket lehet, hogy szeretnek utazni - dolog, hogy mindenki kapcsolódnak. "Mindig ki akar jönni, mint szép és könnyű, senki nem akar egy második dátum valaki sok poggyász", ő befejezi.

Online Dating Ez nem csak a Nerds