2011. május 30., hétfő

Online Dating Vagy Prositution?


Nemrég jöttem át egy website hívott SeekingArrangement.com, egy társkereső honlap embereket keres â € œmutually kedvező arrangements.â € Az oldalon csatlakozik â € € œSugar Daddiesâ a â € œSugar Babies.â € Alapjában véve ez elősegíti a rendszer, ahol a fiatal nőket dátum idősebb férfiak cserébe drága ajándékokat. Ez az, amit tenned kell, ha azt szeretné, hogy négy vactions egy év. Ellentétben a többi társkereső honlapok, profilok Sugar Daddies (és Sugar anyukák) listája a persona € ™ s éves jövedelem és a nettó vagyon, például, â € € œActionDaddyâ érdemes $ 750.000 és $ 1.000.000. A profilok a Sugar Babies lista mennyi minden vár a cukrot Daddies (vagy anyukák). â € œFoxy Kata € számít között 3001 $ és 5000 $ havonta tőle Sugar Daddy. Azt kérdezi, â € IA € ™ t keresem, hogy ÖN világ jobb placeâ € | Nem akarsz csinálni ugyanezt Me? Â € Ő teszi, hogy hangot olyan egyszerű, doesnâ € ™ t ő?

A honlap segít néhány tisztázó meghatározások:

Cukor Apa: n. Szleng. Egy gazdag, többnyire idős ember, aki ad drága ajándékok fiatal fejében az intimitás vagy a társaságát.

Cukor Anya: n. Szleng. Egy gazdag, általában az idősebb nők, akik drága ajándékokat ad, hogy a fiatalok fejében az intimitás vagy a társaságát.

Sugar Baby: n. Szleng. Egy fiatal, aki ad intimitás, vagy társaságot, hogy egy idősebb férfi vagy nő, cserébe drága ajándékokat.

Honlap szerint, ez egy nagyon természetes társkereső rendszer. "Leta € ™ s arca itâ € | Itâ € ™ s az emberi természet az idős férfiak szeretnénk, hogy a fiatalabb és vonzóbb nők. Itâ € ™ s is természetes, hogy a fiatal nő, hogy találják meg a férfiak, akik sikeresek, különösen azok, akik az eszközök nyújt egy nő a kényelem és luxuries.â €

Én egy kicsit több kutatás, hogy lásd, milyen â € € œnaturalâ ez a megállapodás volt. Én latnak a Craigslist személyes hirdetéseket, és megállapította, több száz hirdetések keres â € œsugar babák, â € â € œsugar daddies, â € â € és œmutually kedvező arrangements.â € Úgy tűnt, mintha a legtöbb cukor daddies keresett segíteni főiskolai hallgatók és különösen, akik talán a vágy, hogy élni dúsan, de nincs ideje egy hagyományos munkát. Mikor én még egy kis kutatást, akik ezeket a cukor daddies voltak, voltak többnyire nem foglalt üzletemberek a 30-as és '40-es, aki azt állította, hogy egyszerűen nincs ideje egy hagyományos kapcsolat. Ők voltak hajlandók fizetni azért, hogy a kényelmet néhány nem-muss, zajmentes cég - gyakran szexuális cég. Ezeket az intézkedéseket is elég gyakori a meleg személyes hirdetéseket is.

Most, úgy tűnik, ez mind szép és jó. Egyszer kelt valaki, aki lezuhanyozott nekem ajándékot. Itâ € ™ s nem egy rossz üzlet. Persze, hogy volt egy â € € œrelationshipâ és nem â € € œarrangement.â De a kérdés marad: hol a határ közötti â € œmutually kedvező arrangementâ € kedvezményezett és kurva?

A szótár szerint â € € œprostituteâ szerint:

profi / ti / tene: főnév-
1. Egy nő, aki végez szexuális pénzért, kurva, szajha.
2. Egy ember, aki végez szexuális aktust a pénzt.
3. az a személy, aki szívesen használja saját tehetség vagy képesség az alap-és méltatlan módon, általában pénzt.

Szóval, ez a â € œmutually kedvező arrangementâ € NEM a prostitúció, mert ezek a â € œsugar babiesâ € kapnak ajándékok helyett a készpénz? Vagy mert nem tárgyalhatók belül â € œarrangement? Â €

Szerint egy névtelen Sugar Baby jegyzett SeekingArrangement.com, â € œWho doesnâ € ™ t lenni elkényeztetett és elkényeztetett? Az igazság az, sok barátnőm akarja találni a cukrot daddy.â €

Én még mindig gondjai védőcsomagolás fejemben körül ez. Egyrészt, milyen jó ötlet! Én fiatal, vonzó, és a rendelkezésre álló. Ezért, Megérdemlem kell fizetni a figyelmét. Milyen könnyű is lenne! Ez az új digitális kamera IA € ™ ve volt hiányzó - puff! Itâ € ™ s az enyém! Minden, amit kellett tennem, hogy eltölteni néhány minőségi időt egy gazdag idős úriember. Azt hiszem, meg tudom érteni ezt a cukorról Babya € ™ s szempontjából.

A másik Handa € | Shea € ™ s szerzés fizetett érte figyelmét. A japán gésa az egyetlen másik példa erre tudok gondolni, és még voltak alkalmanként kifizetett közösülés. És mégis, ezek a cukor Babák havenâ € ™ t volna tanult a képzőművészet a szórakoztató úriember. Az egyetlen dolog, már megy nekik a fiatalok, úgy néz ki, és talán naivitás. Ez csak doesnâ € ™ t látszik jobb. Úgy tűnik, mintha a prostitúció. És Leta € ™ s nem szabad elfelejteni, hogy még konszenzuális prostitúció mindig prostitúció. De vajon konszenzuális prostitúció finom és klassz? Vagy ez rossz, mert itâ € ™ s illegális? Van-e baj, még ha lenne legális? Vagy ez még mindig finom, és klassz, ha az ISNA € ™ t jogi, de mindenki elégedett legyen vele? Ez egyszerűen egy üzleti tranzakció, cseréje az egyik jó másik számára előnyös mindkét fél? Vagy ez csak egy iskola utáni munka? Ez nem egy kissé izgalmasabb, mint Aramark, bár sokkal kevésbé biztonságos.

Függetlenül attól, oneâ € ™ s személyes meggyőződés arról, cseréjét szex pénzért, én nem ajánlom ezt a fajta elrendezés senkinek. Különösen, ha ez alakult az interneten keresztül. Először is, a â € œsugar daddyâ € lehetne egy sorozatgyilkos. Másodszor, ha te lennél kapnak fizetést szépen által ez az egyedi, vagyok benne, hogy nehéz lenne megmondani, ha nem kérem, hogy tegyen valamit donâ € ™ t akar csinálni. Én inkább azt hinni, hogy a szex érzelmileg biztonságosabb és legélvezetesebb, ha alapuló bizalmon és tiszteleten, nem pénzt. Az egész dolog kell elindult egy belső â € € œsketchâ riasztó, mert a végén, az egyik, hogy vajon milyen ember úgy dönt, hogy vesz egy hamis kapcsolatot helyett kovácsolni egy igazi?

5 ideas creativas Citas