2012. május 16., szerda

Ne légy az eltűnő dátuma


Hallottál már az eltűnő dátum? Az egyik, hogy néhány remek vacsora után óra szórakozás, aztán - puff! - Eltûnt? My Happy Hours mostanában már elfogyasztott ugyanezen mese.

Nem tudom, mi történt, barátaim mondd, egyiket a másik után, így a szívem fáj mellettük, mint fájt csöpög le a könnyező szemek. Miért ne szólítson? Mit rontottam el?

Elmondom, mi volt a baj: A srác egy bunkó.

De komolyabban, ő egy rossz kommunikátor. És ez könnyebb elkerülni a kínos beszélgetés, mint szembenézni vele, egyszerűbb elfelejteni, mint beszélni róla, miért van vége.

Őszintén szólva, láttam egy csomó barátnőm játszani ugyanazt a játékot. Én egyszer egy órát töltött a telefonon egy barátjával megpróbálja meggyőzni őt arról, hogy legalább a szöveget a srác, hogy nem igazán érdekes, amikor kész volt, hogy írjon néhány szegény ember teljesen ki anélkül, hogy írásban (vagy beszéd), egyáltalán.

Mi folyik a társkereső világ, hogy ez lesz elfogadható, hogy csak eltűnnek? Miért van ez abban az időben, amikor ez könnyebb, mint valaha kapcsolatba lépni valakivel - és ezt a kényelmes távolságra -, hogy az ember választotta ki teljesen?

Úgy tűnik, hogy korunkban az informális - 1 ahonnan jöttünk át ünnepélyes évekből származó ügyeit fiúk az iskolából a nyugodt törzshelyeit az emberek azt sem tudom, elvesztettük az összes intézkedést a közös udvariasság. A merev vonalakat rajzolt régi szokások randi hogy sikerült levonni, így bezárása duzzogás valahol a járdán.

Megkérdeztem, hogy ugyanazt a barátom, hogy miért volt annyira hajlandó azt állítani, hogy a dátumokat nem történt meg -, és hogy a srác soha nem létezett. Azt mondta, egész egyszerűen, hogy nem hiszem, hogy tartozott neki semmit. "Nem értem," mondta. "Mindig is a kapcsolatot olyan emberekkel, hogy törődsz. Ismerkedés más. "

Szóval a barátom volt egy pont, de hiányzott a fő 1. Igaz, a társkereső tapasztalat egy kicsit szokatlan - Voltam csaknem töretlen láncolata komoly kapcsolata 17 éves korom óta - de vajon tudod, hogy a srác is, vagy csak egyszer találkozott vele, a lényeg, hogy mi vagyunk az egész csak emberi lények érzéseit, és nem akarunk bántani ezeket az érzéseket. És ha érzéseink fognak fájni amúgy is, nem szeretjük, hogy engedje meg közvetlenül, nem pedig hagyni, hogy a no-man's földjén zavarba ejtő, kimondatlan elutasítás?

Senki nem akar kétségbeesetten visszalép és lejátszásához, lassítva, minden szó és tapintás - megragadta a pillanatot, hogy állítsa ezt kezdő (vagy a már virágzó) kapcsolat Off Course. Talán nem kellett volna említeni egy "másik" vacsora? Talán utálta a csókot? Tekercs szalagos örvény által, külön minden keretben kérdőjelek.

Ne érts félre, én nem támogatja a brutális őszinteség itt. Bizonyára vannak különböző mértékben megfelelő a kommunikáció. Elválás után jelentéktelen módon vacsora időpontja indokolja egyszerű kifejezése érdektelenség jövőbeli, és nem több. De egy időpontot - vagy több - mely magában foglalja az érzelmi vagy a testi közelséget igényelnek beszélgetések más jellegű.

Nekem van baj csomagolópapír fejem körül érzéketlensége szükséges kibújik távol ez az udvarias búcsút. Nem tudom elképzelni, hogy túlságosan félénk, lusta, vagy meggondolatlan elhagyni valakit lóg, ami egy üres lyuk megismerhetetlen, hogy örökké tele zavart. Bár kétségkívül én vagyok a nagyobb, annál jobb végét a kommunikációs spektrum - kérni a férjem, ő majd megmondja, hogy ez a kedvenc időtöltése - Én csak nem úgy tűnik, hogy fogja még a lehetőségét eltűnik.

Szóval, hogy kapsz a miért a szakítás, vagy sem, a hívást (és természetesen egyet kell gyakorolni óvatosan és gondozás), de a lényeg ez: lezárás fontos. Legalábbis, küldött szöveges, hívás vagy e-mail, hogy megmentsék a bizonyos valaki a sötét vizeken, amelyben egyébként lakatlan maradt. A kommunikáció király - és a Queen. Tehát kezelni kell.