2010. február 11., csütörtök

15 Signs You're Meant To Be Together


Még akkor is, ha éppen rajongtam valaki, akkor gyakran nehéz tudni, hogy ő "helyes" az Ön számára. Honnan tudod, hogy nem fogják érezni eltérően egy évben? 10 év múlva? Egy életre? Eldöntené, akkor kötelezze el magát valaki egy mélyen személyes döntést, és mindenki más-más kritériumokat. Mint minden döntés, el kell kezdeni, a bizonyítékok értékelése.

Ezt szem előtt tartva, YourTango jött fel 15 utaló jelek, hogy te járni egy lelki társ. Nem kell, hogy ellenőrizze le az összes ilyen pontot, hogy biztos abban, hogy valakit - de ha lehet mondani, hogy igen, hogy több, megtalálta egy nagyon különleges társ.

1. Mondd meg neki dolgokat, ne mondd el senkinek. Mi nem jelenti azt, blurting valamit, ha éppen érzelmileg instabil, de a vágy, hogy mondja meg neki, intim részleteit a saját életéről azt jelenti, hogy bízom benne - fontos összetevője a sikeres hosszú távú szerelem.

2. Ön engedte látni pillanataiban gyengesége. Könnyen lehet boldog valaki, ha éppen jó érzés az életről. De mi van, ha éppen nem csinál jól? Szeretné látni, ha már nem kapott egy emelést, vagy a macska meghalt, vagy van egy jó öreg rossz nap? Azt kell, hogy legyen kényelmes közben nehéz időkben, nem teher.

3. Ön Tisztelem őt. Nem akarjuk megváltoztatni a lényege, hogy ki ő. Lehetnek olyan dolog, ha az irritálja a mindennapi életben - ő ragaszkodik ahhoz, hogy rajta a kedvenc lyukas póló, eszik cukrot gabona vacsorázni, még mindig órák szombat reggel képregényeket -, de tetszik neki, sima és egyszerű.

4. Azt akarod, hogy megfeleljen a szülőket. Úgy érzi, büszkék rá, és meg akarom mutatni neki, ki - szemben az érzés, mint te is, hogy kifogásokat neki.

5. El lehet képzelni a jövőben együtt. Önnek nem kell gyakorolni írásban a keresztneve az ő vezetéknevét, de ugye időnként hagyja, hogy hintázás közben a kép egy élet együtt? Ez csodálatos!

6. Nem félsz, hogy nem értenek egyet vele. Tudod, hogy még akkor is, ha harc, meg fog hallgatni rád, és nem ecsettel ki minket. Ő meg komolyan veszi, akkor is, amikor azt hiszi, tévedsz.

7. Azt akarod, hogy dolgozzanak ki a nagy különbségek. Ha van döntő különbség, hogy az hatással lesz a jövőben együtt - különböző véleményeket a vallással, a pénz, vagy valami más - akarsz dolgozni őket vele, és úgy gondolja, jöhet a következtetésre jutott, hogy meg fog felelni mind a ketten.

8. Nevetés együtt. A nevetés az élet egyik legegyszerűbb örömök - akkor feltétlenül kell tudnia, hogy állítsa egymást.

9. Te hihetetlen, de teljesen, meglepő módon vonzódik hozzá. Fizikai kémia egy tagadhatatlanul fontos kelléke egy egészséges kapcsolat. És ha ő nem egy klasszikus szépség, vagy a szokásos "típus"? Még több okunk azt gondolni, ő az igazi.

10. Nem baj, hogy hallgasson körülötte. Ön nincs kedve meg kell kitölteni a teret Önnek fecsegés vagy más kölcsönhatás. Ehelyett úgy érzi, egy könnyű, kényelmes.

11. Úgy érzed magad, mint körülötte. Ön nincs kedvem akkor szerkeszteni a gondolatait, ha éppen nem tudatos vagy szorongás.

12. Szükség van rá a megfelelő összeget. Sokáig rá - de nem túl sok. Néhány neediness jó, de túl sok fajta elégedetlenséget.

13. Nem érzi túl féltékeny. Ön elégedett vele megy ki a barátaival - akár női barátok. Hagyod egymást, van-a saját élete és hobbija.

14. Úgy érzi, mintha leszel jobb ember. A lány érzi magát okos, vicces, vonzó, kreatív - változata tetszik a legjobban magad. Úgy érzi, mintha hozza ki, és kiegészíti a legjobb részei rád.

15. Épp most érheti el. Néha ilyen egyszerű. Kedved megért néhány lényeges része, hogy te nem lehet megmagyarázni, vagy tagolt. Ez egy meleg és kényelmes érzés -, és egy kellett volna azzal a személlyel jössz feleségül.

Was soll gesucht werden Wenn die Bewertung von Online Dating Services