2010. február 15., hétfő

A Top 5 korszerűsítését és kapcsolat Tips For Women


Már nem emlékszem, aki azt mondta nekem, de ő azt mondta, hogy ő a legjobb tanács, amit valaha is kapott, és jött az apját és anyját. Mindkét szülője igazán tetszett az az ember volt a házasságuk, és a templom tele volt családjával és barátaival. Mielõtt sétált a folyosón az anyja és apja azt mondta, hogy szívesen és támogatja őt akkor is, ha ő meggondolta magát és rájött, nem akarta elvenni. Ő ment, hogy boldog házasságban él és gyerekeket - azonban a tudat, hogy a szülei támogatni fogja őt akkor is, ha kerül nekik egy kis pénzt, vagy keltett némi szociális ügyetlenség mondtam neki, hogy ő szeretett, és szülei akarta mi a legjobb neki. Nem érdekel, milyen döntést nézett rá a többiek számára, hogy törődik vele a jólét számára.

Ezt szem előtt tartva, itt is van a top 5 tipp a kapcsolat nők esetében.

1) ismerjük egymást, négy egymást követő szezonban legalább egy évvel a házasságuk előtt. A nagymama felesége több mint 40 éve mindig megkérdezte leányát: "Ne gondolj eljegyzése neki, amíg nem látta dühös és láttam, hogyan boldogul a haragja." Ez beleillik ismerik egymást, elegendő ideig, hogy egymással a legrosszabb, mielőtt a fontos döntésekre. Ez nem jó, milyen jó, hogy a golf hinta is, hogy milyen rossz ez a rossz hinta. Egy ember lehet egy nagyszerű fickó, van egy nagy jövedelem, de ha elveszti a szerencsejáték-megtakarítás évente egyszer megüt évente egyszer, vagy van egy ügy egyszer egy évben előfordulhat, hogy csak 20 perc alatt meg az egész évet, de egy rendkívül fontos 20 perc. Tudják, mi elfogadható nektek, és ne keressen kifogásokat más személy nem mérő fel. Nem ért egyet, hogy valami fontosat ki a szánalom, bűntudat vagy kellemetlen érzés.

2) Nem volt szex, vagy elvenni egy ember azt hitte meg fog változni. Ehhez szükséges, hogy az összes nem-negotiables találkozott mielőtt bármelyik ezek a lépések, vagy ha úgy fogja érezni, őrült és mérlegen. Egy nő kell érezni teljesen kényelmes és elégedett, kicsoda ez a nap, mert esetleg sosem változik. Ha ő teszi a változó neki neki projekt két ember lesz boldogtalan.

3) Készíts egy listát a top 5 meg nem negotiables egy partner, és ragaszkodni hozzá. Ha a tisztesség van a listán, ne menj el vele újra, ha hazudik neked. Ha rendelkezésre állnak, és hozza meg az első a listán, de nem, kész. Rengeteg olyan jó emberek, akik wil összeegyeztethető kint találkozunk. Óvakodj a házasság egy férfi a pénzéért egyedül. Van egy régi mondás. "Ha feleségül pénzt fog állni, ekkor." Bízzon az ösztöneiben, és az intuíció nem számít, milyen erős a vonzereje, illetve milyen jó, hogy néz ki papíron. A könyv Calling az egyik segíthet csinálni.

4) Az időpont több ember a nap folyamán, amikor Ön pihentetni, és nem szabad alkoholt fogyasztani, így lehet igazán megtanulni, mit érez jogot és kényelmes Önnek. Keresse meg kompatibilitás (ugye szeretik egymást?), A hírközlés (Milyen jól tudsz beszélni keresztül problémákat, és tárgyalni?) És a kémia (Milyen jól testeteket szeretik egymást?) Ha nagy kémia, de nem kompatibilis, akkor jó a szex, hanem azzal érvelnek, mindig. Ha nagyon kompatibilis, de nincs kémia, akkor, mint a testvérek.

5) Tegye időt és energiát a tanuláshoz, hogyan kommunikáljanak egymással. Ön a nagy kompatibilitást és a kémia, de ha nem tud kommunikálni építő során a nehéz időkben szavak seb, és a viszony is sérülhet és lehet semmisíteni alól fejlett kommunikációs készség. Dr. Pat Allen azt mondja, hogy intimitást épül közben nehéz időkben, így megtanulják, hogy a kommunikációs ritualize keresztül olvasó a könyvet, és Staying Married Loving it Dr. Harley egy nagy könyv nevezte Needs, Her Needs, az épület egy ügy bizonyítási házasságot. Fontolja meg csinálsz előtti szerepvállalás tanácsadás hivatalosan is nézd meg a fontos kategóriák együtt. Van egy másik darab a bölcsesség: Ne add fel a helyét és mozognak együtt, amíg nem eljegyzési gyűrű és egy esküvői dátumot. Lehet, hogy minden este töltöttem az elmúlt 3 hónapban a helyét, de még mindig egy vendég, amíg van a saját helye.

Azt javaslom a könyveket hívása a One és a The List bárki nézett találni egy jó kapcsolat.

Szóval, hogy ezt el neked, mi van a legjobb viszonyban vagy társkereső tanácsot, amit valaha hallottál?