2011. október 3., hétfő

Speed ​​Dating tippek


Próbálta már sebességet társkereső még? Sok ember szívesen próbálja ki, mert úgy gondolják, hogy 5 perc nem elég ideje megismerni valakit, vagy mert kényelmetlenül érzi magát csinálja. Ezek legit oka. Azonban, ha bemész sebesség társkereső a pozitív hozzáállás és használja ezeket a tanácsokat talál, hogy legyen egy félelmetes élmény:

Első benyomások

Az úgy néz ki, nem számít túl sokat. Mi a fontosabb a saját stílusát. Mit jelent, ahogy ruhát mondani neked? Nem azt mondom, hogy a ruha, mint egy rocksztár. Csak légy stílusos. Mindaddig, amíg nem vagyunk öltözve, mint egy számítógép eladó, akkor rendben lesz. Használja az első benyomások az előnyt.

Pozitivitás

Ez nem csak a sebesség társkereső tippek. Pozitivitás elengedhetetlen az összes interakció. Ha egy hatalmas mosollyal az arcán, az emberek azt hiszik: "Wow, ez a srác kell a dolgokat együtt." Ez azonnal azt mondja, olyan sok jó dolog van. Is, nézd meg ideges szokások, mint például megérinti az ujjait, vagy lábát.

Ne igyál ... Túl sok

Csináltam ezt a hibát korábban. Ha, mint én, az alkohol úgy érzi, legyőzhetetlen, és valószínűleg arra fog csinálni, és azt mondják hülye dolgokat. Csak inni ahhoz, hogy felfüggeszti nyugodt és hogy a beszélgetést lé folyik. Ez négy perc, szeretné kifejezni magát a jó értelemben.

Fókuszban a lány

Tudjon meg annyira, mint akkor a másik személy az idő van. Hogy valóban érdekli. Mindenkinek megvan a szabványok, hogy szem előtt, hogy milyen partnert szeretnének. Kérdezd meg kérdéseket, és megtudja, ha ő illik a tiéd. Ne félj kifejezni magát is. Ha azt mondod, valami buta, és ő nem szeret téged, akkor valószínűleg nem működött volna hajtva. Tudja meg, mi ő szenvedélyes és kérdezd meg kérdéseket, hogy.

Entertain Yourself

Speed ​​dating nem egy teszt, vagy súlyos esemény. Ez azt jelentette, hogy szórakoztató és játékos. Nézze meg a lehetőséget, hogy megfeleljen egy csomó embert, és érezd jól magad. Mindig szórakoztatni magát, és érezd jól magad vele. Ha jól érzik magukat, jó esélye van az emberek te beszélsz, hogy lesz szórakoztató is. Egyszerűen nézd meg a lehetőséget, hogy megfeleljen sok érdekes emberrel, és néhány új barátot.

Tartsa ezeket a sebesség társkereső tippeket szem előtt, amikor megy, és akkor biztos, hogy érezd jól magad!

Warm, maar Deugdzame is een onwaarschijnlijke Match voor een Online Dating Service