2010. január 17., vasárnap

Kutatók szerint a Fekete nők Enjoy Sex Több, mint a fehér nők. Fat Women Get "Nem Loving '.


Dr. B. Ilana Addisz a University of Arizona Tucson és munkatársai azt is megállapította, hogy a felmérésben valamivel több mint 2.000 éves nők 40-69, hogy a jobb mentális egészséggel összefüggésben állt a több szexuális kielégülés, ugyanakkor nehezebb volt a nők kevésbé valószínű, hogy szexuálisan elégedettek .

Kevés kutatás a szexuális életet a középkorú és idősebb nők, különösen a nők körében a szexuális diszfunkció ebben a korcsoportban, Addisz-és kollégái írni áprilisi számában Obstetrics & Gynecology.

Vizsgálja, azok eredményeit elemezték 2.109 nő vesz részt a vizsgálatban, inkontinencia, akik mindannyian, hosszú ideje tagja a kaliforniai Kaiser Permanente egészségügyi terv. A nők közül a kitöltött kérdőíveket, hogy milyen gyakran voltak nemétől, a elégedett a szexuális életét, és bármilyen szexuális problémák.

Hetvenegy százaléka a nők nemi életet jelentett az elmúlt évben, míg 37% volt a havi, illetve nemi ritkábban 33% volt szexuális hetente vagy gyakrabban. Egyharmada a szexuálisan aktív nők számolt be valamilyen szexuális zavar, így nem vállalja a nem, képtelenség pihenni és élvezni a nem, vagy nehezen válik, vagy felkeltette az orgazmus.

Huszonnégy százaléka szexuálisan aktív nők szexuális diszfunkció azt mondta, hogy "egyfajta probléma" vagy "nagyon sok a probléma."

Gazdagabb vagy több magasan képzett nők több volt a nem, a kutatók azt találták, míg a mérsékelt alkohol fogyasztás, az alacsonyabb testtömeg-index és a jobb egészséget is volt kötve, hogy gyakrabban kell a szexuális aktivitást. A fiatalabb nők és azok, szignifikáns kapcsolat is nagyobb eséllyel szenvednek szexuális gyakrabban.

Az afro-amerikai nők 32%-kal kisebb valószínűséggel, mint a fehérek, hogy számoljon, hogy elégedetlen a szexuális életet. A kutatók azt is megállapították, hogy a jobb kapcsolat a mentális egészség és a szexuális elégedettség, és a magasabb testtömeg-indexet és a kevésbé kielégítő.

Egy szerkesztői kísérő tanulmány, Dr. Brenda S. Gierhart az amerikai FDA Silver Spring rámutat arra, hogy meghatározzák a nők szexuális diszfunkció is rendkívül nehéz. "Az olvasó tanácsolni, hogy a megközelítés minden női szexuális diszfunkció előfordulási vizsgálatok óvatosan, amíg a kutatók elfogadja a hagyományos felbontású," ő írja.

FORRÁS: Obstetrics & Gynecology, 2006.

Acronis True Image A