2012. április 21., szombat

Ő nem az igazit. Válás és Dating Ezt követően


Válás egy folyamat, amely ijesztő lehet érezni teljesen és tökéletesen ijesztő a felkészületlen. Ugyanez mondható el próbál ugrik vissza a randi jelenet. Szerző Rosario Bacon Billingsley már ezeket a válaszokat és még sok más könyvében, Ő nem a megfelelő One.Divorce & Dating követően. A háttér és szakmai gyakorlat a mentális egészség és a jogi szakma, ő ad útmutatást több mint csupán az egyik oldala a válást. Az eredmény egy tökéletesen kiegyensúlyozott könyv, amely tartalmazza nem csupán a jogi elvárások és a valóság a folyamat, de a pszichológiai autópályadíj vesz fel az ember mentális jóléte.

Annak érdekében, hogy a tanácsát személyes és alkalmazható, Rosario Bacon Billingsley szervez a könyvét egy sor történetet. Így ő az olvasók nyomon követhetik konkrét példák és nézze meg, hogyan és miért van itt minden adott témában. Például, az első történet tárgyalja a férj nem volt hajlandó elfogadni, hogy egy válás történik vele, valamint azt a követelményt, hogy fordítson támogatást. Ő szilárdan áll az a hite, hogy ő tartozik semmit, de az olvasó hamarosan látni őt megvetéssel, amelynek szolgálatára börtönt, sőt elvesztette működési engedélyt. Néhány történet központjában a felesége, míg mások a férj, néhány megmondani a folyamat a leendő a jilted és mások az unatkozó vagy a szívtipró. Lényegében valamennyi fél képviselteti magát, s az ügyfelek nem mindig az "ártatlan" párt. Azt hittem, használja a történeteket, ahogy a szerző nem igazán hozta tanácsot életre. Ők nem csak unalmas jogi vagy társkereső javaslatokat, ők lettek az emberek igazi szívfájdalom, gyötrelem, és a körülmények, hogy az olvasók azonosulni tudott.

A szerző hangja az egész könyvben van elég spiritusz, és ez kezdetben dobott engem, mert én nem számítottam rá. Akkor nyilván, hogy melyik viselkedés - és a karakterek - meg is vele, és melyek nem. Ő beceneveket ellentétes tanácsot, az elnöklő bíró, és a másik fél a válás, mint a Mr. Flamboyant, Mr. Stoneface, Bíró megvetendő, Bíró Power Play, Mr. Casanova, és Ms. Know-It-All. Hívhatja a szerző merész, szarkasztikus, fáradt, vicces, vagy reális, de én imádtam őt. És egy nagyon friss és dater elvált, nem tudtam teljesen azonosulni annyira az ő adatait.

Ő nem a megfelelő One.Divorce & Ismerkedés Ezután amely csak egy kis maroknyi szerkesztési hibákat és nem maga a dátum néhány, a használt nyelv miatt. Például, Rosario Bacon Billingsley használja '1990s "gyakran szerepel a szövegben. A közzététel időpontjában - 1996 -, hogy tökéletes lett volna értelme. Mindazonáltal, a hosszú távú használat és potenciális jövőbeni olvasók általi alkalmazását, úgy hozza a könyvet, hogy az évtized, és ebben az évtizedben csak. Én utálom az olvasók, hogy hagyd abba az olvasást a könyv érve a "nő a 90-es évek" referencia, és gondolom, "Yikes, nem akarok lenni, hogy!". Azt hiszem, néhány kisebb módosításokkal (pl. használat "modern nő" vagy "dating a mai világban", és vegye ki teljesen "automata pénzkiadó kártya" szó references.I nevetett hangosan, hogy a referencia!), Hogy adna egy időtlen minőséget a könyv. Más, mint ezek a kis kérdések, azt hiszem, Rosario Bacon Billingsley ad fantasztikus tanácsot, empatikus hang, és egy éles csettint a valóság azon megy át a válás folyamatát.