2011. október 5., szerda

Alternatív Ismerkedés


Nagy dolog társkereső ma a sokoldalúság és a rendelkezésre álló módszereket, hogy vizsgálja meg a kívánt típusú személy vagy tevékenység. Ismerkedés zavaró lehet, és frusztráló, függetlenül a helyzettől. Itt van néhány alternatív társkereső ötletet, hogy fellebbezést nyújthat be az emberek, akik nem akarnak lemenni a hagyományos módon találjanak partnert.

Singles bár már hosszú ideje, bár lehet, hogy nem vonzó minden ideális, mert mindenki ugyanazt a célt szem előtt tartva. Mindannyian egy hajóban evezünk, és lehet, hogy finom, de biztosan nem könnyű.

Speed ​​dating lesz kevesebb idő lenyűgözni. Alternatívaként társkereső technika, akkor nagyon szórakoztató. Ülsz szemben valakivel, és minden van egy pár percet, hogy meséljenek másoknak arról, magad. Mint a harang, akkor ugorjon a következő táblázat kezdeni elölrõl és ismételje meg. Ha valaki unatkozik, hogy könnyek, a szenvedés rövid életű. Végén az este, hogy kapcsolatot azokkal, akik csiklandozta a fantáziáját, és menjen onnan. Ha megfelel valaki, akivel már kattintott, nincs nyomás, és egyszerűen haza, és vegyen részt a következő ülésen. Ez egyre nagyon népszerű technika az egyén, még azok is, akik esetleg kinevet, és talán menni "vicc", vagy a végén, mer élvezni.

Ügynökségek egyre népszerűbbé váltak az utóbbi időben. Szakmai akik vezetnek elfoglalt él, mint használni őket. Ez egy alternatív módszer a randi, nem száz százalékos, de ez egy kicsit biztonságosabb, mert minden ügyfél ment át a szűrőrendszer. Sok ügynökségek videót dating, az ügyfél egy rövid videót magadról, és hozzáférést a többi kliens videók ellenőrzésre. Ön nincs ideje, hogy jó benyomást kelteni, így a legjobb, ha egyszerűen csak magukat. A cselekmény, mint egy valós személy, nem hamis.

Sok közösség egy-csoportok csatlakozzanak szórakoztató tevékenységek együtt, és ez egy nagyszerű alternatív módszer a randi. Események, mint a kerékpározás, teke, curling, a mozi estek, a tánc és a kabaré szervezett kislemez csoport, és ez teszi a kiegyensúlyozott split-csoportban a résztvevők, hogy szórakoztató és informális éjszaka. A hangsúlyt a tevékenység maga helyett egy romantikus kapcsolat van szükség, mert nagy nyomás egyedülállók és egyéb érdekes dolgok természetes módon fordulnak elő ilyen környezetben.

Argumenter for og imot Of Dating dine kolleger