2011. szeptember 5., hétfő

Tiszteletben tartása magad


Uraim, először meg kell tiszteletben magát, a személyes tér, az idő, és a saját érdekeit, mielőtt őszintén mutatja elismerését bárki másé. Ez az alapvető öngondoskodás, mint a fogmosás a hajat reggel.

Ha úgy gondolod, hogy mások idő, tér, tárgyak, és az érzések sokkal fontosabb neked, mint saját, akkor nem tartják tiszteletben magad.

Megértem, hogy udvarias, hogy figyelmes mások érzései és az anyagi javak, de ha elhanyagolják saját a folyamat, akkor van dolgunk egy nagy probléma. Sok ember, akik nem sikeresek a nők általában imádják az indokkal, hogy azok a nők járnak, és ragaszkodnak látja a világot a szemüket, miközben figyelmen kívül hagyja, amit ők maguk látni.

Melissa azt mondja, hogy én ne egyen húst. Tracy akarja kezdeni jön haza este 9 órakor, mert ő nem szeret engem éjszaka. Megálltam gyűjtése vonatok, mint egy hobbi, mert a barátnőm azt gondolja, hogy ez gyerekes és fogjuk eladni őket holnap az E-Bay. Szeretnék menni a srácok, de a barátnőm nem engedi.

Légy erős!

Én nem mondom, hogy egy brutális, vagy érzéketlen, de, uraim, én figyelmezteti Önt, hogy futtassa az életed, és minden döntés, amit neked végül meg kell foglalkozni ... egyedül.

Tehát mindaddig, amíg ez nem illegális, veszélyes, vagy foglalkozik az állatok csonkítása, a barátnőd nem így tanácsot, igények, illetve ultimátumokat, hogy mit kell tennie. Ő nem tartja be a személyes tér és a választás szabadságát, akkor is, ha azt hiszi, hogy idióta. Csak azért, mert ő nem szereti, amit csinál nem jelenti azt, hogy ne kelljen tetszik. Azt szeretném csinálni, amit szeretsz csinálni.

Ha leállítja tiszteletben magát annak érdekében, hogy kérjük, barátnője, felesége, vőlegénye, stb .. ő elveszíti a tekintetben az Ön számára is, és megáll "kéri", hogy a dolgokat, és kezd "mondja", hogy mit fogsz csinálni, kopás, enni, stb

Az átlagos nő felháborodott ezen, és ha van ilyen gondolkodásmód akkor meg kell változtatni, mert nőies. A legtöbb nő elvárják, hogy az ember, hogy vegye, döntéseket hozni, és finoman a helyes lány, amikor kilép a hely. Ő az az ember, hogy már a munkáját az elmúlt 250 millió évben.

Ha az ember az izom, mint megalvad-o, akkor akár azt is elfogadja, hogy a "alján a hordó", mert csak egy nő súlyos érzelmi problémák, vagy egy nagyon gagyi hírnevét is vonzza az Ön számára. Ha ez az, amit akarsz ... minden saját.

Ami a többiek vagyunk megtanulni hogy átvegye az irányítást az életünk és a sorsunkat, és az emberek, hogy mi mindig is szerettem volna lenni.

Most társadalom volt nagy szerepet elpusztította a modern ember. A nők már azzal az évben, hogy akarnak egy férfit, hogy több női tulajdonságokkal, mint a férfi tulajdonságok. Hiszem, hogy jó szándékú nő vette, hogy mit akarnak egy kicsit, és egy egész embert belőle.

A beszélgetés a nők, hogy tudom, és interjúk férfiak, akik sokkal érzékenyebbek, mint a kemény, azért jöttem, hogy egy következtetés: A nők, mint a kemény fiúk egy egyensúly az emberi érzelmek.

Ha szeletet a kezed szabad, és vérzik, és ő is nevetett, hogy milyen sok a wuss, hogy nézel ki, mint ... kick neki, hogy őket megfékezni. Egy nő, aki igazán törődött akkor lenne túl elfoglalt pánikba, és kétségbeesetten próbálja megállítani a vérzést, hanem röhög rajtad elveszíti a hideg.

Most, ha félsz valamitől, amit nem megölni, hogy elveszíti a munkáját, vagy inkább jó testi károsodást, akkor a legjobb, ha nem nyilvánosságra azt.

De ha a barátnőd kap előléptetést, ünnepelni. Ha ő elveszíti a munkáját, akkor szomorkodik körül vele egy kicsit. Ha ő mond valamit durva neked, hadd tudják az semmilyen szempontból bizonytalan, hogy ő jobban néz szájába, vagy ő nem lesz barátom. Minden, miközben csinálom a hűvös, nem érzelmi módon.

Ne ő terapeuta vagy a barátnője, hanem hallgatni és a NOD sokat. Az idő nagy részében ő már tudja, mit akar csinálni, hanem csak azt akarja valaki hallgatni, így ő is kap ki a mellét. Akkor lehet rá horgonyt, és nem is kell sokat.