2011. szeptember 11., vasárnap

Az állam a randi a Wall Street


Egészen a közelmúltig, mintegy bankárok próbált kereskedni a jól jövedelmező szakmák vonzza tagjai a másik nem. És ahogy az sok az ingatag tranzakciók vezető pénzügyi válság, a stratégia használt dolgozni.

"A múltban, akkor először azt mondják:" Hi, my name is Michael, vagy Josh és futok a fedezeti alapok, "mondja Samantha Daniels, a házasságszerző székhelyű New Yorkban és Los Angelesben, aki díjat felfelé a 25.000 $ neki szolgáltatás . "Most azt gondolják az emberek furfangos erre."

Annak ellenére (vagy talán miatt) a tenger változás, Daniels üzleti - Samantha táblázat - virágzik: Azt mondja, a bevétel 30%-kal eddig ebben az évben. Daniels úgy gondolja, a gazdasági válság ösztönözte sok finanszírozó keresni stabilitás személyes életükben. Beszélt a Fortune melyik fal Streeters keres szeretet - és hogyan lehet megtalálni.

Nem mindenki engedheti meg magának, hogy fordítson a $ 25.000 partnerkereső. Milyen az ügyfelek úgy látják ezekben a napokban?

Továbbra is sok az ügyfelek a finanszírozáshoz. De belül a pénzügy, volt egy váltás vagyonkezelés, a magántőke és a kockázati tőke, mint a fedezeti alapok és a nagy bankok. Még mindig kapok Goldman Sachs (GS, Fortune 500) srácok. Mi változott nincs, aki jön, de amit az emberek kérnek.

Tehát a nők nem érdekli a társkereső bankárok már?

Nem, még mindig vannak. De ahol használják, hogy azonnal mondja, meg engem valakivel pénzügyi, ők most megy vissza a hagyományos szakmák is. Ők kérnek a jogászok és orvosok és vállalkozások tulajdonosai - a fajta srác, hogy nagymamák használnak, hogy elmondja nekik keresni.

0:00 / 1:31 szeretet recesszió-biztos?

Mi a helyzet a férfiak - mit akarnak?

Nagy teljesítményű emberek mindig is kérte a nők, akik néz ki, mint szupermodell, de Harvard képzések. Minden ember tölti legalább 20 percig beszélt nekem, mit gondol a szexi, a férfiak nagyon vizuális.

De most, hogy ugyanazzal a lélegzettel, a férfiak azt mondják, hogy szeretnék valakit, aki támogatja. Amikor a barátaik rakták le, látták, feleségek, amelyek támogatják, és a feleségek nem voltak. Úgy láttam üzleti partnereivel gondot a nők állva őket.

Most, hogy "Én vagyok a hedge-fenntartó" már nem működik a trükk, hogyan tanácsot bankárok a piaci magukat romantikus?

Ha találkozol egy nő, akkor menj vissza az alapokhoz, hogy kik vagytok, mint egy ember -, hogyan éled az életed, az Ön érdekeit. De ez is jó, hogy hagyja valaki tudja, hogy csinál jól, és van egy stabil állást ebben a környezetben. Az első számú dolog, amit a nők vonzódnak a bizalom.

Hogyan közvetíti a pénzügyi stabilitás nélkül átadja adó állításokkal?

Ha van egy nagy munka, és hogy a pénz, a dolgok jönnek ki. Például egy tipikus első napja beszélgetés utazás. Mondjuk van egy ház a Hamptons. Kezdjük azzal, kérve őt, hogyan töltöd a nyáron? Mentél el? Ő akkor valószínűleg fordítsa meg, akkor hozza fel. A passzív, társalgási módon nyilvánvalóvá válik, hogy te jól.

Saját ügyfelei sok játék és a saját sok lakás. De ha azt mondja valaki, hogy a saját a saját sík egy első randin, úgy hangzik, mintha te átutalások valamit.

Mit kell kerülni beszélsz?

Ön óvatosnak kell lennünk, amikor beszélni a gazdaság és milyen jól van, vagy nem tesznek. Lehetővé teszi az emberek kényelmetlen ha jól van és az emberek körülötted nem. Van egy tendencia szerénység.

Továbbá, ha a munka a pénzügyi és máris egy időpontra, ne hozza magával aggodalmak és a szorongás a munkából a dátumot. Ha volt egy rossz nap, akkor jobb törlése.

Lehet férfiak és a nők pénzügyi lean egymás számára támogatást?

Rájöttem, hogy az emberek, akik a pénzügyek általában nem akarnak a mai napig egymást.

İyi Bir Gülümseme Fake nasıl