2009. december 26., szombat

Mindenki szőke és sovány a virtuális térben

Ők özvegyek és házas milliomosok és Yalies. Ezek a keresztény nonsmokers és a kamionosok és a republikánusok. És mind a mai napig akar veled. Nos, talán nem te vagy. De valaki meg tudná magát a, egy kis fantázia és egy működő laptop.

Mindenki szőke sovány és a virtuális térben. És ez lehet a probléma. Csak úgy a házasságkötések száma megszüntetése, mert az egyik fél most találkoztam az igaz szeretet útján Yahoo Personals. Ahogy az egyik ügyvéd válás Ügyvéd USA nemrég azt mondta:''Egy ügyfél jön majd - férfi vagy nő -, és mondjuk van valaki az egész országban szeretnék összeházasodni. Amikor arra kérem őket, "Have you met at all?" A válasz: "Nem, én csak tudom, ez az én lelki társ."

Online romantika járvány, néhány a jogalkotók és a jogászok is megkezdte a lárma valamit tenni erről a nagy rengeteg a csalás és a szívfájdalom világában cyberlove. De tényleg, milyen lenne az eltérő próbálják szabályozni, hogy mi történt a''The Love Boat''?

A legnagyobb probléma az internetes társkereső a kígyó olaj. Van, az indulók, a férfi, Atlantic City-ben, aki csak bűnösnek vallotta magát 10 rendbeli csalás vezetékes scamming nők számára szerte az országban, hamis internetes profilokat. Azt meséltem a nők találkozott online, akire szüksége van pénzre mozgatni a területtel, majd tölteni azt a rulett asztalnál. Aztán ott van az arizonai férfit, aki kifejtve arra, $ 2,000 részére repülőjegy repülni egy orosz szépség aki azért írt neki, lélegzetvisszafojtva,''Minden alkalommal, amikor olvasás Ön levele, a kedvem is lesz, és a szívem olyan erős kopogás! "Soha nem mutatta. Vagy a srác ausztrál, aki becsapott egy csomó idős embert így is a közlekedés Internet''''barátnője, aki egy észak-amerikai modell''''Ausztráliába. Ő a börtönben.

Perek elleni internetes társkereső oldalakon a hamis nyilatkozatok más vevők többnyire ment sehova, részben azért, mert alapvetően a kongresszus immunizált ilyen webhelyek a hírközlési törvény 1996 tisztesség, amely szerint a szolgáltatók nem tehető felelőssé a hazugságokat, a harmadik fél számára. Teszi bizonyos értelemben. Miért lő a hírnök? , Hanem egy új termését öltönyök folyik préselni, elégedetlen ügyfelek mérges nem a hamis állítások harmadik fél, hanem a hamis harmadik felek állítólag által létrehozott cégek.

Match.com van megvédeni a pert mint csali''dátum''- létrehozását kacér hamis e-maileket kell fizetnie az ügyfeleket a törléséről a számlákat. És a Yahoo Personals is védte meg class-action suit azzal vádolta, hogy hamis profilt létrehozni a''generál kamat, a lakosság bizalmát és hogy a webhely sokkal vonzóbb és funkcionális megjelenésű.''Mindkét vállalat tagadja esetleges törvényszegés.

Mégis, még nyomán az összes állítólagos csalásokat és visszaéléseket, szabályozásra irányuló erőfeszítések Web társkereső korlátozottak voltak. Amellett, hogy a 1996-os törvény, a kongresszus által tavaly elfogadott''csomagküldő menyasszony''szabályozás, amely kísérletet tett arra, hogy szabályozza a több mint 200 csomagküldő szolgálatok menyasszony működik az Egyesült Államokban. A jogszabály célja az, hogy megvédje a nőket attól, hogy a külföldi kocsányosak, bántalmazott vagy tartott ellen kívánja. A törvény már veszélyezteti a dühös feleség-vásárlók, akik azt hiszik, hogy nem kényszeríthető arra, hogy hozzák nyilvánosságra a személyes adatokat (beleértve a korábbi házasságot, gyermekek vagy alkohollal kapcsolatos bűncselekmények).

Ezen túl a szövetségi erőfeszítések néhány állam megkísérelte, hogy a bilincs lefelé csalás az Internet dating: New York letette a törvény szabályozása weboldalakon található, valamint javaslatokat a mérés, vagy már átestek Kalifornia, Florida, Michigan, Texas és Virginia amely erő online társkereső oldalak megmondani, hogy az ügyfelek az általuk végrehajtott bűncselekmények háttér ellenőrzések tagjai. Ezek a törvények nem igényelnek biztonsági ellenőrzésekre. Azok csak szégyent a szolgáltatók, akik nem végeznek velük.

Szóval, miért, egy olyan területen, így lehetőséget rejtenek magukban a bűnözés és a csalás, megvan az az internetes társkereső ipar találkozott olyan kevés szabályozás? Részben azért, mert működik. Egy felmérés szerint a Pew Internet és American Life Project, nonprofit kutatási szervezet, 17 százaléka az online personals felhasználók mondta erőfeszítéseik eredményeként egy hosszú távú kapcsolat vagy házasság. És 15 százaléka amerikai felnőttek most azt mondják, ismersz valakit, aki házasságot kötött, vagy volt olyan hosszú távú kapcsolat valakivel találkozott online. Súlyos büntetőjogi feljelentés, az viszont meglehetősen ritka.

Mint minden dolog az Internet, a politikai feszültség itt jön le egy összecsapás a magánélet érdekeit. Az emberek nagyon szeretem randi a virtuális térben részben azért, mert képes rá a magánéletét hazai irodák. Cserébe, hogy lemond bizonyos adatait, amikor ezeket utáni képek a alháti tetoválása MySpace.com. A legtöbb tag az online társkereső szolgáltatások érdeklik ezek a vállalatok éppen azért, mert lehetővé hatalmas magány. Nehéz szabályozás azt jelentené, hogy a foltos sorok között a valóság és a fantázia és a vágyálom a járőrözést és végrehajtania cyberlove zsaruk.

A legtöbb online társkereső szolgáltatások többsége egyetért abban, hogy azok a fogyasztók hozzáértés ahhoz, hogy megértse a szabályokat, amelyek nem igazán, hogy minden eltérő szabályait akkor használt volna, Studio 54, 1975-ben: ne adja ki a vezetéknevét, vagy telefonon számát, és feltételezik, hogy bárki, aki megemlíti, hogy vagyonkezelői alap vagy gyémántbánya a hazug. Mindez nem zárja ki ezek a cégek, ideértve a szerződéseket, így ügyfeleik disclaimers tudatában annak, hogy ők felelősek az abszolút semmi hiba - legyen szó csalásról vagy csúnya virágok az esküvőn.

Az ok nem vagyunk igazán szabályozása internetes társkereső oldalakon látszik, hogy a bíróságok és a Kongresszus, a helyszínek és az ügyfelek nagyjából egyetértenek abban, hogy a szeretet virágzik a weben, kell hogy legyen elegendő hely a fantázia és a remény. És mivel ez a helyzet minden kislemez bár a világ, a szeretet virágzik a legjobb minimális felügyelet. Biztos csak véletlen, hogy mi itt Amerikában átírásához jogszabályok szerelmes ugyanabban a pillanatban, hogy mi újra elképzelni a szabályokat a háború. De úgy tűnik, nagyrészt hajlandóak vagyunk ragaszkodni az ősi elvet, hogy mindkét esetben, minden tisztességes.

RegisterGuard.Com

A vizelési A kábítószer teszt

O Top 5 Namoro e Relacionamento Dicas para Mulheres