2009. december 10., csütörtök

Kiábrándult online daters fordul matchmakers

Online daters, csalódott a potenciális partnerek hazudik az életkor, a testsúly vagy a családi állapot, fordul a szakmai matchmakers megtalálni a szerelmet.

Ahelyett, hogy a kockázatvállalás batyubál online, vezető tisztségviselők, szórakoztató és a politikusok körében fizet több ezer dollárt matchmakers, hogy diszkréten "fejvadászat", és veterán tökéletes partner.

"A régi időkben ön a kiterjedt család, vagy egyes társadalmak tényleges kerítő, keresve valakit, érted, mondta társkereső szakértő Mary Balfour.

"Manapság az emberek személyes házasságszerző ugyanúgy lennének személyi edző, mondta a lány Drawing Down the Moon ügynökség londoni Ádám és Éva Mews.

A stigma az online társkereső már waned óta internetes társkereső oldalakon küldött villámcsapásokkal repül a romantika világában, és forradalmasította az emberek talált partnereket.

Weboldalak most bővelkednek az egyenes, meleg, zsidó, keresztény, fogyatékkal élő vagy milliomos daters, de a számok azt mutatják, egy nagy darab azok látszó szerelem a kibertérben is kiábrándult.

"Olyan sokan voltak rémálom tapasztalatok emberek hamisan magukat," mondta Christie Nightingale, fő a New York-i Premier Match LLC.

Fülemüle mondott a 80 százaléka próbált meg az ügyfelek online dating mielőtt neki rémtörténetek.

Az online dating ipar jövedelmező, tántorgó mintegy 500 millió dollárt az Egyesült Államokban, és körülbelül 160 million euros ($ 203 millió), az Európában tavaly, mondta JupiterResearch.

Egy felmérés az év elején a Pew Internet és American Life Project megállapította, hogy mintegy 16 millió amerikai vett igénybe az online társkereső honlapon.

De míg 52 százaléka azt mondta, hogy többnyire pozitív tapasztalatok, 29 százalék számolt negatív tapasztalatok.

"A férfiak aránya találkoztam online is abszolút furcsaság. Nem hiszem, hogy ezek közül bármelyik is az őrült fejsze típusú ember, de ha gondolja találkoztam velük sehol máshol meg nem nyúlt őket egy uszály pole, mondta Londonban ápolási igazgató Joanna Haworth, 36.

"Néhányan talán használható képeket három évvel ezelőtt volt, amikor három kő könnyebb. Egy ember töltött egész idő alatt beszélt az ex-felesége. Még mindig halálosan szerelmes belé."

DO nem említi a EX

Megjelenítve ki egy albumot tele esküvői meghívók a korábbi ügyfelek, a Balfour mondta a partnerkereső szolgáltatást levették az elmúlt év során az ügyfelek hajlandók kiguberál akár 8000 fontot (15,000 $) abban a reményben, a "happy end".

Őt foglalkoztató ügynökség csapata a nők kutat társadalmi és üzleti rendezvények potenciális gyufa.

Nightingale kéz out listáját "Követendő és kerülendő példák" neki ügyfelek mielőtt elindulna az időpontok - például kapcsolja ki a mobiltelefont, és nem beszélni a korábbi partnerek.

Néhány top-end amerikai matchmakers - aki felelős akár $ 25.000 - is szervezhetők makeovers és kapcsolatot coaching az ügyfelek számára.

"In New York, London, Los Angeles, vagy Tokió, hol van itt egy csomó pénzt, és a demográfiai piaci rést a szakmai kislemez a saját 30-as és 40-es, akkor tényleg akar egy mindent átfogó, személyre szabott szolgáltatás, mondta Lisa Clampitt, ko - alapítója az USA-beli Társkereső Intézet hogy a vonatokat matchmakers.

Kiábrándult az online társkereső és lelkesen tesz annyi erőfeszítést találnak partnert, mint tette a karrierjét, Los Angeles termék tervezője Bill Conley iratkozott fel a kapcsolatot szemináriumok házasságszerző Julie Ferman's Cupid's Coach ügynökség.

"Los Angeles a templom a külső megjelenés. Mindenki csinál egy jó munkát elrejtése maguk alatt sok fényes, drága ruhákat és plasztikai sebészet," mondta Conley.

"She települések ön több olyan személyiség szinten, ez nem tudományos, sokkal inkább a hagyományos üzletember szerepét. Mondtam neki sokat magamról, a dolgok fontosak voltak számomra," tette hozzá.

Egy nemrégiben egyesült államokbeli jogi eset rávilágított a lehetséges buktatókat, a kibertér randi.

Az első randi és az ipar kapcsolatát, az Egyesült Államok online szolgáltatás True.com bejelentette, hogy polgári peres eljárásnál mérföldkőnek számító győzelmet október ellen egy elítélt bűnöző és nyilvántartott szexuális bűnelkövető, California, akik hamis színben tüntetik fel magát nálunk.

"Szinte az egész világon az emberek hamisan magukat az online társkereső, sosem tudhatjuk, mit kapsz. Találtam voltam beszélgetni valakivel, aki végül is egy internetes kávézó Nigériában, és megpróbálta présel nekem 300 $ mondta Conley 42.

Copyright © 2006 Reuters Limited.