2011. október 25., kedd

Ismerkedés egy dögös teszi úgy tűnik Hotter


Charles Q. Choi

Ha szeretné, hogy csábító, érdemes párosítani fel forró partner. A jó megjelenésű más jelentős hatására más potenciális társ megtalálni vonzóbb, az új kutatások szerint.

Az eredmények birtokában több, a nők mint a férfiak, akik inkább vonzónak hölgyek kívánatos nem számít, hogy kik ők intim.

Bár az eredmények lehet különösen hasznos a kislemez, a kutatók érdekel, a titokzatos vonzás szabályai-szerte alkalmazandó az állatvilágban.

Állatok gyakran választanak társaival utánzásával a választási mások. Például, a nők jellemzően inkább guppi élénk színű hímek, de váltani előnyben drapp is, ha látják, más nőstények párzási velük. Másolás mások is hasznosnak bizonyul, különösen a tapasztalatlan személyek, amelyek utánozzák a tapasztaltabb is. Mégis keveset tudunk arról, hogy mi alapjául szolgál ez a viselkedés minden olyan faj.

Emberi látni, az emberi nem?

Ha látni szeretné, ha az emberek másolási mások is, a tudósok már 30 férfi és 30 női önkéntesek, akik minden le magukat egyenes arány milyen vonzó találtak fotók, 36 férfi és 36 nő. Az önkéntesek ezután látható 144 kép a férfiak és a nők páros együtt, és megkérdezte, hogy kívánatos, meg fogják találni a hosszú távú kapcsolatokat tagjai az ellenkező nemű a képeken.

Mind a férfi és női önkéntesek névleges ember a képeket, mint kívánatos volt, amikor páros mellett vonzó társait, a kutatók találtak. Segítségével kamerák szemmozgások követésére a kísérletek során a kutatók azt is látta, hogy amikor az önkéntesek több időt töltött keres egy potenciális társ a vonzó partner, akkor kevésbé érdekli, hogy a társ.

"Annak ellenére, hogy az emberek csak arra kérték, hogy értékeljék a potenciális társ minden fényképet, mindannyian töltöttek jelentős időt nézi a társ partnere," mondta Jessica kutató Yorzinski, evolúciós biológus, a University of California, Davis. "A nők több időt töltött keresi a partnereket, hogy találtak vonzónak, míg a férfiak eltolódott a tekintete ide-oda többet."

Contactos vs Viendo a alguien