2010. január 7., csütörtök

Társkereső site megkérdezi, "te elég meleg?"


Szabadúszó munka munka

Trenton, New Jersey (AP) - Jason Pellegrino (egy 8.2 vonzerejének skála) szerint a probléma az internetes társkereső szolgáltatások nem igazán elég forró látszó emberek.

Szóval ő és egy üzleti partner hoztunk létre HotEnough.org, egyfajta online változata Stúdió 54, a '70-es évek disco, ahol kizárólagos az elismerést szerez a kegyetlen darwini feladat. HotEnough.org van a "fit, jó külsejű" emberek.

Leendő tagok képek és be kell nyújtania kell helyezett egy 8 vagy annál magasabb az emberek már a klubban. Egyszer vannak, amelyek az engedélyezett e-mail más "hotties" az 9,95 $ havonta.

"Minden bizonnyal nehéz átvészelni, hogy a kötél, de ha te vagy, te vagy, te része a párt" Pellegrino mondta. "De tudod, hogy lesz egy csomó ember kívülről várja.

A 33 éves mondta, és társa, Sean Cohen, létrehozta a telek után megállapította, hogy az internetes társkereső oldalak vonzzák a sok bátor és kétségbeesett emberek, de nem különösebben vonzó is.

Néhány hónappal meghirdetése után, tagság majdnem 1.000, Pellegrino mondta. Kezdetben csak 8 százaléka, akik alkalmazott tette a fokozat, de most mintegy 25 százaléka a kérelmezők nem, mondta.

A jelentkezőknek meg kell küldenie a három kép, köztük egy teljes test-shot. Aktív tagok aránya a képek online ismerete nélkül semmi mást az emberekről bennük.

"Az emberek azt mondják, hogy az oldalon sekély, azt lehet mondani, hogy a felszínes, de azt hiszem, mindannyian egy kicsit felszínes, amikor a randi," Pellegrino mondta.

Az egyik "hotties" fogadta el a klub Jimmy Ziomek, egy 29 éves New York-i, akik eddig a 8.2. Ziomek, aki elmondta, hogy a munkát az ingatlan tartja őt abban, hogy ki sok, még kék szeme és világosbarna haja, és elmegy az edzőterembe négyszer-ötször egy héten.

Használ HotEnough.org "időt takarít meg, és ez a keresést az Ön számára, szűkíti le az embereknek, hogy érdekli a találkozón, mondta.

Azok között, akik nem teszik a vágott volt Jeanette Ponder, egy 28 éves internetes Bloggerbe East Orange, New Jersey, akik úgy magának egy 8 vagy 9. Azt mondta, alkalmazni, mert azt gondolta, hogy ez egy jó történet.

"Megvan méretezett, mint a 5.7, mondta. "Ha fel magad odakint minden helyzetben, még ha ez az egyik, amely maga nem vesz komolyan, ez fog fájni."

De ő is indokolt: "Nem lehet egy kapcsolatot azzal, hogy karját cukorkát."

Akár tetszik, akár nem, HotEnough.com szerint működik az elv, hogy az õrök az egyéni jelenet már régen felismerte: "Az emberek hajlamosak a végén a partnerekkel, akik megfelelnek nekik a fizikai vonzerő, mondta Margaret Clark, a pszichológia professzora a Yale Egyetemen .

Pellegrino, akiknek napi munkát, mint a projekt vezetője egy építőipari társaság Maplewood kevés időt hagy a randi, barna szeme van, és egy ragyogó mosollyal távozik, a tornaterem legalább háromszor egy héten, és megkapja a divatos frizurát nyúlt ki kéthetente. Boldog volt, hogy ez-ra a saját webhelyére.

"Látom magam jobban, mint a 7,5 tartományban, mondta.

Copyright 2007 The Associated Press.

Online Dating - Talking To A Man For The First Time