2011. április 7., csütörtök

A Guide To Szexi Textil


Be kell vallanom, hogy én nem vagyok szakértő "sexting" -, hogy a trükkös kombinációja a szöveges üzenetek és Cybersex. Én azonban volt némi tapasztalata a médium, ami lehet a kacér szövegeket grafikai cserék provokatív fényképeket vagy mezítelen, hogy van egy csúnya módja annak, hogy az utat, hogy az internet (hello, Vanessa Hudgens). Személy szerint, én meg minden olyan kísérletet, egy szexi szöveges csere kényelmetlen, és mi még rosszabb, van egy írásos nyilván a rendkívül kínos beszélgetést. Nem számít, milyen szexi valamit talán az első körben, bármi, amit csak szívesen részt részegen nem valami, amit szeretnék átélni a következő napon.

De nem számít, milyen a saját gondolatait sexting van, azt hiszem, tudnánk használni minden hasznos útmutatót, hogy a médium. Miután ügynöki néhány közeli barát és források, én jön ki valami és kerülendő példák:

Ne próbálja sexting valakivel, aki nem bízol. És soha, soha küldjön képeket, kivéve, ha tényleg, valóban megbízható személy. Még egy barátja is megmutatni a mobiltelefon egy barátomnak, tegye meg a Facebookra, vagy a blog, vagy akár mentheti későbbi felhasználásra. És ha valaha is lett híres, mert az Ön eltöltött idő egy valóság show, akkor igazán bajban.

Ha úgy dönt, hogy küldjön fotókat, nem próbálja az egyedi felvételek, amelyek nem mutatnak az arcod, vagy azonosítási jeleket. Fenntartása teljes deniability, miközben egyre kreatív ugyanabban az időben.

Ne legyen kacér, de nem is előre. Mint az életben kölcsönhatások, még szórakoztató is lehet az üldöző, de lehet folytatni időről időre is.

Ne menj csak, ameddig csak elégedett. Ne hagyd, hogy egy srác beszélni téged mond, vagy csinál valamit nem szeret. És ne feledd, nem lesz nyilván a beszélgetést, ha készen van, hogy vagy ő is használja más célokra utána.

Ne szakítsuk meg a beszélgetést, ha úgy érzi, undorító. De másfelől, ha szórakozik, menjen vele.

Ne ossza meg barátaival. Hé, nem szeretne tőle azt sem.

Vagy, felejtsd el az egészet, és amit én egy barátom tanácsolta: "Csak ne csináld!"