2011. július 4., hétfő

Online Ismerkedés, ne légy Jerk!


Online társkereső vált a # 1 kimenet az egyedülálló férfiak és nők, hogy megfeleljen. Ezzel azt mondta, itt az ideje, hogy hozzanak néhány alapszabályt! Miután egy "online dater" és a hallás a történetek az én egyetlen barátaim, azt kell mondanom, hogy a srácok hogy valami óriási hibát! Ön nem őszinte magáról, és így a vad elvárásokat vezet csalódás. Ön hiányzik tekintetében, és gyakran hagyja le, ha az esti nem ér véget a szex. Mi történt a lovagiasság és becsület? Mert mögé számítógép képernyőjén, ne dobjuk ki az összes ötletet közös udvariasság és tisztelet? Itt az ideje, hogy feljavítani a profilokat, nyitott, hogy ki vagy, és hogy mit keres ...

1. Találja meg a megfelelő társkereső! Van egy csomó honlap létezik barátság, az alkalmi találkozások, fetish találni a hosszú távú kapcsolatok (barátom Jessica Downey van egy nagy lista). Ügyeljen arra, hogy megtalálja azt, amelyik az Ön számára. Például, ha egy komoly társkereső site, és keres egy szexuális kaland, akkor valószínűleg rossz helyen. Nők kiküldetés személyes hirdetések olyan weboldalak, mint eHarmony keres egy esélyt igazi szerelem, nem valami köcsög ez ólálkodnak az ő következő hódítás!

2 Mi az az érettségi kép? Nem akarja látni, mit nézett ki, mint 10 évvel ezelőtt, sans sör bélben és a haj. Csakúgy, mint nem akarja látni a fogszabályozó és a sertés-farok (hacsak nem ebbe, és biztos vagyok abban van egy telek, hogy is). A lényeg: hogy őszinte legyek, hogy ki vagy, hogy megy a hölgyek is. Győződjön meg róla, hogy fényképeket elmúlt és ami a legfontosabb, győződjön meg róla, a kép rólad, nem valami meleg srác valaki egyszer azt mondta, nézett ki, mint ... George Clooney a seggem! Szintén nem képeket Részeg vagy, essek valaki le, vagy Isten ments ... viselő Ed Hardy, mindannyian tudjuk, hogy hogyan érzek ezzel kapcsolatban. Ehelyett után legalább egy jó fej lövés, és néhány képet ábrázoló dolog, amit szeretnék csinálni (a szabadban lenni, élvezi a város barátokkal, stb.) Az ilyen típusú képeket ad neki egy ötletet, amit csinálsz szórakozásból. Kiküldetés a jobb kép tényleg segít felkelteni érdeklődését, ami engem következő pont ...

3. Érdekes lehet! A nők vonzódnak az ember, hogy izgatja őket, és tudja tartani a figyelmüket. Adj nekik egy ötletem, hogy mit várhatnak tőled egy időpontot (ez a koncepció működik a különböző honlapokon.) Azt akarja tudni, milyen ember vagy, és képesnek kell lennie, hogy egyfajta, hogyan bánna vele. Olvasása közben a profilját ő keres arra nézve, hogy van elég normális, down-to-földön, és bizonyos értelemben az erkölcs. Ne feledje, mint te méretre neki, ő teszi ugyanezt. Tehát, figyeljen rá kérdéseket, és átgondolt a válaszokat, ez segít neki meghatározni, hogy te vagy ér folytatja.

4. Légy őszinte! Mit keresel? Amely akkor "nem szeretnék játszani" nem számít! Én nem ismerek senkit, hogy élvezi a "játék", kivéve a Monopoly talán. Mondd meg neki, hogy ki vagy és mit igazán keres. Ne vesztegesse az idejét, üres ígéretek és ötletek a romantika, hogy nem képes teljesíteni. Igen nő akar hallani ezeket a dolgokat, de csak akkor, ha ők igaz és tudod, hogy jó rájuk. Tehát legyen őszinte, soha nem tudhatod, lehet, hogy a srác ő is vár!

Ha őszinte portréja az ember vagy, akkor kezdheti a keresésének a nő álmai. Légy türelmes, és ne feledd, nem mindenki szeretne fog viszonozni ugyanezen érzéseket, és ez rendben van. Mindenkinek más az íze! Csak maradjon őszinte magaddal. Mi folyik, hogy boldog, hogy hosszú távon? A jobb oldali megéri a keresést!