2012. június 12., kedd

Társkereső teszi és a szünetek kapcsolatok tanulmány szerint


Andrew Stern

(Reuters) - Az amerikai felnőtt lakosság fele ismer valakit, aki megtaláltam a szerelmet az interneten, és bár az internet játszik nagyobb szerepet, mint korábban a kezdő kapcsolatokban ez is egy fórum, csalás és hazugság, hogy véget ér számukra, egy felmérés szerint hétfőn megjelent.

Megjelent előestéjén a Valentin-nap, a felmérés 1000 ember által megbízott marketing tanácsadó Euro RSCG Worldwide található minden ötödik mondta, hogy volt egy romantikus vagy szexuális kapcsolatot kezdeni online. Negyvenkilenc százalék tudta, akinek a kapcsolata, hogy így kezdődött.

Ezzel szemben egy megkérdezett válaszadók harmada a hónap elején ismert valakit, akinek kapcsolata véget ért, mert az online tevékenységek és a háromnegyede erősen hitt a szexuális kommunikációt folytatott internetes kívül olyan kapcsolat, amely csalás.

Online románc alakult ki a korai napjaiban flörtöl egy chat szobában vagy "cybersex" idegenek, akik között nem volt szándékában találkozó személyesen.

"Amit az emberek nem maradt interneten online, a legtöbb," Euro RSCG Chicago csoportjának elnöke azt mondta Norm Yustin. "Most a két világot keverik, és a nép találkozunk online, és hogyan viselkednek a társadalmi hálózatok érintő minket otthon és a munkahelyen - a jó vagy rossz."

Deception állandó on-line kockázat, és a két egyetemi professzor kommunikációs találtak a kutatás, amely 80 százaléka a 78 profilok ők mintavétel társkereső honlapokon letértek az igazság, hogy bizonyos mértékig.

A professzorok segítőkész azonosított nyomokat, hogy ki lehet nyújtás, vagy szűkül, az igazságot magukról: hazugok inkább elkerülni első személyű névmás "I" elhatárolni magukat a hazugságok, gyakran alkalmazott, mint a tagadás "nem unalmas", hanem mint "izgalmas", és ők megtartották a rövid önértékelést.

"Minél kevesebbet írnak, annál kevesebb valótlan dolgokat, lehet, hogy emlékezzen, és támogatnia kell a később", mondta Catalina Toma, a University of Wisconsin-Madison, aki összeállt Jeffrey Hancock, a Cornell Egyetemen.

Tömeg volt hazudtak leggyakrabban, ahol a nők ki átlagosan 8,5 font (3,9 kg) és a férfiak 1,5 font (0,7 kg). Half fudged magasságuk és minden ötödik hazudott korukat.

"Egy napon előfordulhat, hogy a szoftver, hogy elmondjam, mennyire valószínű, hogy az aranyos személy, akinek a profilja nézel hazudik neked, vagy akár, hogy valaki, hogy megtévesztő e-mail," mondta Toma. "De ez eltarthat egy darabig."

(Szerkesztés: Daniel Trotta)

Dating i distriktet