2010. június 16., szerda

Korszerűsítésére és az ittas Telefonhívás


Gondolkozott már azon, mi is történik valójában az alatt egy részeg telefonhívással a srác ön társkereső?

Itt van, amit tudok:

1. Férfi kap tapadós, amikor részeg. Ha szükséges megnyugtató, add, hogy azonnal úgy, hogy arra nem megy a vándorlás mindenféle őrült ötletekkel.

2. Férfi kap hadviselő, amikor részeg. Ha a srác hívások részeg, és elindul, hogy egy igazi bunkó, ne vedd magadra, ez valószínűleg az alkohol beszél. És igen, sokan mondják, hogy az emberek beszélnek, hogy az igazság befolyása alatt, de ez nem jelenti azt, hogy ő is nem lehet egy bunkó az bunkó - miattuk nem egy mögöttes indítéka.

3. Emberek, mint, hogy a telefon szex, amikor részeg. Ez nem jelenti azt, hogy mindkét hoz kap ki a hívást, de sok olyan férfiak, mint hallani, amit visel, és mit szeretnénk, hogy nem a jövõ alkalommal, amikor találkozunk. Még akkor is, ha ül hasogatott sweatpants, füllent egy kicsit, és írja le a feszes csipkés teddy, hogy van a meztelen test, majd gondolkodni, hogy mit olvasott, hogy a Harlequin romantikus, amikor is 15 éves, és ad neki egy pár sort a következő alkalommal A két ön az ágyban. Ne feledje, ő is részeg így az ő elvárásainak is alacsony lesz.

4. Emberek, mint bevallani, hogy érzéseiket, amikor részeg. Sok ember könnyebb mondani, hogy mennyit, mint te, amikor befolyása alatt állnak. Ha a srác ez a fajta fickó, hadd vallani. Nem verték fel "csak hogy képes rá, mikor részeg", csak hallgassa, és boldog, hogy hallotta volna.

5. Emberek, mint felvenni harcok, amikor részeg. Nem vesz bele. Ha kijön lengő verbálisan, csak kötekedik vele, és nem vesznek részt. Kettőn áll a vásár, hogy vitatkozni, és ha nem vesz részt, s hamarosan feladja.

6. Férfi kap igazi védekező, amikor részeg. Nem mondogatom neki: "te olyan részeg", vagy ha "túl" részeg. Ő csak tagadni, és dühös veled. Csak fogadja a részegség a tény, ameddig tudod, hogy biztonságos és mindaddig, amíg ez csak egy alkalmi esemény.

7. Emberek, mint, hogy teszteljék a hölgynek, amíg részeg. Férfi szeretné, hogy ha tudod kezelni őket részegen, és ők is szeretnék látni, ha azt mondják majd, hogy a helyes dolgokat, miközben azt mondják értelmetlen nektek. Be kell, hogy hamar kitaláljuk, mi a teszt, és aztán csak át, és kész. Ha tudnia kell, hogy szereti őt, és ő megkérdezi 15-szer, ha nem, csak szóljon, hogy tud lépni. És ha kell, hogy mondd meg neki, milyen meleg is van, ne beszéljen, csak csináld, mert a fickó nyilván szüksége van erre megnyugtató valamilyen okból.

Online Seznamka Pou?en�