2011. szeptember 8., csütörtök

Hogyan olvassuk Body Language


Hogyan állapítható meg, ha valaki érdeklődik egy nő? Vegyünk egy csipetnyi az ő szemkontaktus, arckifejezés, kar és láb mozgását, és az általános viselkedése, mit gondol, és érzés. Ez nem túl nehéz megmondani, ha a kapcsolat elbűvölte vagy ítélve. Csak figyelni az apró részleteket, amelyek mindent felfed.

Szemmel való érintkezés és a pupilladilatatio

Az USA-ban, az emberek azt feltételezik, hogy szemmel való érintkezés kritikus tudni, ha valaki igazat mond, vagy, hogy álnok. Azonban néhány kultúrában, a közvetlen szemkontaktus annak a jele, tiszteletlenség. A kultúrák, ahol szemmel való érintkezés elfogadható, szemét továbbra is a másik személy arca legalább 80 százaléka az idő mutatkozik.

Mi a fontosabb a pupilladilatatio, amit az emberek nem ellenőriz. Ha valaki érdeklődik a másik személy, a diákok valószínűleg kitágulnak. Ahhoz, hogy ellenőrizze ezt megvitatni valamit az ember nyilvánvalóan nem áll érdekében, és nézni tanítványai szorít. Ezután töltsük fel valamit, ami az egyik szenvedélye, és meglátjuk, mi történik.

Villogó vagy Winking

Ha valaki villog, gyakran mutat érdeklődést, amit a másik mond, megfelelően olvasása Eyes, egy cikket a pszichológus világ honlapján. Pislogás, azonban függ a kultúra. A nyugati világban, kacsintott egy kacér gesztussal, míg más kultúrákban, hogy tiszteletlen.

Állandó bezárása

Férfiak és nők, akik nagyon közel állnak lehet iránt érdeklődő. Egyéb nyomokat keresni, hogy jelezze a pozitív tudatosság:

Ne feledje, hogy létezhetnek a kulturális különbségek, ami miatt egy másik olvasata a személy szándékait. A legtöbb Spanyolok többnyire kisebb komfortzóna, mint sok ázsiai ember miatt a kulturális nevelés. Legyen tisztában a személy hátterét, és figyelje a változásokat az ő különös viselkedését. Ha indul ki áll karnyújtásnyira egymástól, akkor közelebb kerül, míg összpontosítva a beszélgetést, ez annak a jele az érdeklődés.

Jelei a női érdek

Sok nő, tudatosan vagy tudatlanul, show érdekük az ember mozgatásával egy bizonyos módon, vagy hogy gesztusokat, amelyek jelzik, hogy érzékeit fokozott. Amikor dobás a haját, az agyvérzés a haját, vagy mozog távol arcát, és felfedi meztelen vállát, ő mutatja a vágy a figyelmet. Más dolog, ő megteheti itt nyalja a száját, alkalmazni a friss rúzs, vagy lassan majszol valamit ő eszik.

Jelei ember kamat

A férfiak hajlamosak nézni egy nő gesztusait, keresve a jele, hogy ha érdekel. Ha úgy érzik benne, hogy nem utasítják el, akkor emelje fel a szemöldökét, és hagyjuk, hogy esik szerint Tracey Cox 18 Body Language Clues azt mondják Ő érdekelt, egy cikket ivillage.com.

Más jelek nézni a következők:

Bár a fizikai tünetek nem üzembiztos, akkor jelzi a másik fél érdekeit. Nézd a szemkontaktust, villogó, pupilladilatatio, milyen közel a másik személy áll, tollászkodás és más testbeszéd gesztusokat az erős hint. Ha ez az első napja, a legjobb módja annak, hogy megtudja, mi a másik személy gondolkodás vagy érzés, hogy rendbe jön, és kérni.