2011. március 10., csütörtök

Házasság után, Ismerkedés továbbra is fontos


"Párok, akik abba társkereső házasságkötés után hagyja lehetőségeit táplálja â €" és meg kell erősíteni â € "a kapcsolatukat," mondta Charlotte Shoup Olsen, Kansas Állami Egyetem Kutatási és kiterjesztése a családi rendszerek specialistája.

Manhattan, KS - infoZine - Bár igaz, hogy a kapcsolatok szenvednek házasság előtti, a párok kap bebugyolálva esküvő tervezése, és nem veszik időt a kikapcsolódásra, és élvezze minden otherâ € ™ s cég, a mindennapi élet kihívásaira elõttük Gyakran lehet a legjobban teljesíteni, ha egy pár teszi ideje, hogy táplálja a kapcsolatot az út mentén, Olsen mondta.

Való elhelyezkedés a fiatal házasoknak rutin, alkalmazkodni kell állást változtatni, illetve mozgatni, előrevetítve egy gyermek születése, ami felveti a család különféle szakaszaiban is megbirkózik a munka, az iskola és a közösség menetrendek, és / vagy igényeit kiterjesztett család törzs a nagyon összefüggést, hogy már az alapot familyâ € ™ s az együttélést, mondta.

"Hogy idő a kapcsolat," mondta Olsen, aki a közelmúltban párosítva Peg Condray, a K-állam a család és a fogyasztói tudományok ügynök Központi Kerületi Kansas Extension, hogy megvitassák társkereső és tápláló kapcsolatokat.

"Ütemezés időt együtt lenni alapvető fontosságú," visszhangozza Condray, aki, az ő szerepe, mint egy hosszabbító ügynök segít egyedülállók, párok és családok, egyre tisztában van a mindennapi hangsúlyozza, hogy lehet vizsgálni, â € "és a károk â €" kapcsolatokat. Együtt, a két család tanácsadók ajánlat az alábbi tippeket, hogy egy sikeres dátuma:

Állítsa be az időpontot és dátumot pár alkalommal, és azt védeni.

Keverjük fel - próbáld meg nem nem ugyanaz a dolog (mint vacsorát és egy filmet) minden időpontban.

Hagyjuk csendes idő beszélgetni, de hagyjuk beszélgetés gyerekekkel, családi problémák, otthoni javítások, a politika és pénzt otthon.

Gyakorlat figyel. Próbálj meg nem rohan, hogy befejezze a mondatot, vagy vágja le egy gondolat vagy ötlet.

Build a közös érdekű â € ", vagy felfedezni egy újat.

Donâ € ™ t hagyja költsége lehet akadály. Fontolja meg a kereskedelmi gyermekgondozási feladatokat a barátokkal vagy a szomszédok, hogy minden pár alkalommal ki.

Légy kreatív. A dátum nem kell költséges. Csomagolás a piknik ebéd és a séta vagy a kerékpározás, hogy egy parkban, vagy más kellemes környezetben élvezheti ebéd â € "megszakítás nélkül â €" lehet a nagy dátum.

Légy önmagad, de ne a másik személy előtt tartva. Gondolj vissza a korai dátum, amikor már csak arra, hogy megismerjük egymást: Mi vonzotta? Mit élvezett együtt? És, hogyan lehet építeni rá?

Hogy szórakoztató legyen, séta a kutyával együtt, vagy megállás nélkül a kávé vagy egy üdítő, tud adni egy pár elég idő, hogy egy kapcsolatot.

Ünnepelni mindennapi áldást, és épít a hála. A pozitív hozzáállás lehet kifogása.

"Egy pár" viszonya megadja az alaphangot a család, "mondta Olsen, aki megjegyezte, hogy a gyermekek is vegye fel a szülők vagy a stressz feszültséget.

Dating Lessen uit de Fabulous Four