2011. október 18., kedd

A Dating Game


Figyelem jogosult agglegény: Sabina Ptacin szeretne találkozni veled. Ő a tulajdonosa a két sikeres cég, és energikus, társaságkedvelő.

Úgy néz ki, kicsit olyan, mint a színésznő, Kate Winslet, zöld szeme és homokos szőke haj. Már csak egy probléma: Ő tölt annyi időt dolgozik, ő szünetek időpontját több, mint ő tartja. "Nem fogok férjhez menni vagy az egyik munkahely," elismeri Ptacin, akik mégis gyakran állítja, 100 órás workweeks.

Loretta Talbot, vezető projektmenedzser a Wyeth (Wye - hírek - emberek), a gyógyszeripari óriás, akar egy kapcsolat is. Van egy életöröm és élvezi a fotózás és a vitorlázás. De ez nem egy biztos dolog, hogy egy ember fogja hívni a második dátum, ha rájön, hogy mennyi ingatlan tulajdonosa ő.

Finding ember lelki társ soha nem könnyű. De a nők, akik folytatják befolyásos karrier - nők, mint Ptacin, Talbot, sőt Legfelsőbb Bíróság Sonia Sotomayor - során az igaz szeretet lehet, különösen trükkös. Ez nem csak egy kérdés, hogy kitalálja az idő, hogy a dátumot, ha dolgozik éjjel-nappal. A nők arca sokkal bonyolultabb akadályokat. Ellentétben a férfi társaik, akik általában jobban kívánatos a romantikus arénában, mert hogy nagyobb karriert állapot, erős nők gyakran hátrányos a siker.

És elavult társadalmi szokások még azt diktálják, hogy nem számít, mennyire parancsnoka egy nő a munka, ő kell legyen, hogy mikor választja a bort egy félhomályos étteremben.

"A sikeres ember tekintett igen kívánatos a nők, de a sikeres nőket tekintik igazán ijesztő a férfiak", mondja Patricia Cook, aki egy boutique végrehajtó toborzó cég, és dolgozott együtt több száz magas rangú vezetői a férfiak és nők. "Egy férfi kell benne, és biztonságban magát, annak érdekében, hogy egy nő, aki többet keres, mint ő."