2011. június 27., hétfő

Snooki Gets Ismerkedés Reality Show


Nem véletlen, hogy Snooki nemrég azt mondta kereste a szeretetet egy üzletember, akinek a neve lehetőleg végződött egy magánhangzó: ő kezd a saját "Jersey Shore" spinoff sorozat, egy társkereső valóság show.

A picurka csillag hivatalosan is leszállt a saját show az MTV, amely természetesen lesz látni, hogy kitalálja igazi tartós szerelem némi segítséggel, az a kamerák előtt.

Úgy tűnik, a döntés, hogy Snooki (valódi nevén Nicole Polizzi) saját show-t kéri mind a népszerűségét, és ő nem képes megtalálni a srác, hogy van benne több mint a szabad nyilvánosságot kap, amiért vele.

A hivatalos bejelentés még nem történt, de szerint InTouch Weekly (via a Huffington Post), a show egy kész ajánlatot, és a termelők már most készül elkezd vele dolgozni.

"Az élet keresi fel a szerencsétlen-in-szerelem Nicole" Snooki "Polizzi - ő kezd a saját társkereső show!" InTouch büszkén bejelenti.

Snooki két legújabb romantikus véget ért rosszul, a csillag hívó Jeff Miranda (ugyanaz a fickó, aki a kezét a borítón egy magazin után a hét randi) egy "stalker", egészen a kapcsolatot Emilio Masella közepette csalás pletykák.

"" Úgy van beállítva, hogy a nagy bejelentést bármelyik nap, "mondja egy bennfentes, hozzátéve, hogy a nézők számíthatnak Jersey-méltó drámát a Shore-to-be-hit. Snooki a cimborák, mint a Jenni "JWoww" Farley, és még számos ex-barátok a pala, hogy a látszat ", InTouch mondja.

Azonban a forrás nem zárja ki a lehetőségét, hogy a két ex-szerető fedélzetén is. "Az ember próbálja megnyerni a szívét vissza, és egy másik szolgálhat tanácsadóként," ételek a kém.

Ami a mi Snooki keres az ember, eltekintve attól a ténytől, hogy az ő nevét kell, hogy vessen véget a magánhangzó "kell neki, hogy engem nevetni," Snooki mondja.

"Ha ő nem ostoba, és félt, hogy egy hülye, nem vagyok érzés", mondja az apró csillag.

A minap, Snooki is megerősítette, a média, hogy ő az írás élete első könyvét, új lazán a valós eseményeket életét.