2012. október 25., csütörtök

Ismerkedés Doggy stílus


By Kelley Whitis

Mindig találtam az egész társkereső forgatókönyv, hogy egy kicsit nagyképű. Mindannyian tegyünk maszkot és bemutatni a legjobb képet a közmondásos első randin. Után néhány dátumot, hívások, szövegek és talán néhány intimitás, az a személy, a maszk mögött alakul ki, és a blink minden szem, a romantika meghal. Ez a személy hirtelen közel sem az a személy először találkoztunk.

Mi van, ha ahelyett, hogy úgy tesz, mintha valaki, nem vagyunk, nem csak ezeket maszkok le, dobjuk el őket, hogy a leckét a mi megbízható ismerősként Fido, és csak eddig kutyus stílusban? Ne légy túl izgatott ide, én nem beszélek hálószoba pozíciókat.

Legalábbis még nem.

Írom ezt nézem a két kutya szaladgálni és játszani az én barátom kertjében, így a barátok az összes szomszédos kölykök. Ez egy Doggy Disneyland itt, és alig várják, hogy fut körül, és szerezz új barátokat, ellenőrző egymást, szippantás seggüket. Ha tetszik, amit lát, és illata fognak hancúrozásra körül az udvaron együtt - futás, ugrás, szippantás, yelping, szorító, köhögve-csere, örvendezés és cavorting. Csak, hogy kik ők valójában, és amelynek becsületes, igazi kapcsolatot egy másik állatot.

Tehát, ha ez a lényege társkereső és a kapcsolatok -, hogy légy önmagad, találni valakit szeretne hancúrozásra körül a területen, van egy kapcsolat, és csak szórakozni - íme öt tipp tudunk elvenni Fido:

1. A Butt Sniff Test

Én nem állítom, megyünk körbe szippantás seggüket itt. Egyszerűen fogalmazva, csak légy önmagad. Nem úgy tesz, mintha. Nincs maszk. Nincs vetített képek. Csak. Be. Te. Meg fogsz lepődni, aki jön az életedbe, ha egyszer elkezdi mutassa autentikus én.

2. Játék lejátszása

A játékok jó. Dog játékkal, nem az emberek játékokat. A különbség a kutyák és az emberek, hogy a kutya nem hagyja, hogy ego uralkodni tetteikért. Mi elkapjanak fel a félelem, a csodálkozó és a féltékenység, és hagyja, hogy én játszani ki kis játékokat, hogy a kívánt műveletet. Nem jó játékot. Kutyák szeretnek futni, chase mókusok, fogási labdákat, és ugorj át akadályokat. Ezek jó játékok. Ne feledje, a különbség, és vegyenek részt a jó játékot játszik csak.

3. Bark What You Mean és az Átlag Mit Bark

Ahogy az emberek, azt gyakran mondják dolgokat gondolom, hogy a másik fél hallani akar. Ez talán az egyik legegyszerűbb ötletek, de az egyik legkönnyebben kóbor származik. Kutyák akkor morog, ha nem tetszik valami, nyafog, ha ők fáj, fakéreg, ha ők boldogok, éhes vagy kell menni bili. Ezek nagyon egyértelmű és kifogástalan azok kommunikáció. Ha megtanuljuk, hogy tegyék ugyanezt, akkor talál ott kevesebb zavart és félreértés minden a mi kapcsolatok.

4. Élj a pillanatnak

Anélkül, hogy észrevennénk, mi is kíváncsian néz a jövő felé, vagy mi is hagyjuk a múltat ​​meghatározza a jelenlegi által maradhat ragadt régi viselkedések és tévedések. Kutyák csinálni sem. Ők élnek most. Abban a pillanatban. Giving el mindent, hogy már van. Teljes gőzzel. Mikor tesszük teljes figyelmünket, hogy mi történik közvetlenül ebben a pillanatban, megtaláljuk van jobb kapcsolatok, mi jobban működnek, pihenni könnyebb és nehezebb játszani.

5. Vegye ki a Leash Off

Kutyák töltenek annyi idejük, hogy pórázon - ható, ahogy mi szeretnénk, hogy cselekedjen. Egyszer le pórázon, a kutya személyisége valóban életre kel. Látunk sok szabályait randi - ezt, ne tedd azt, várni, hogy ez - a lényeg az, hogy olyan egyének és nincs általános szabály, könyv, amely valaha is ad nekünk a válaszokat. Tehát hogy a póráz le. Ne úgy viselkedik, mint mindenki azt mondja, van, hogy cselekedjen, ne várd, hogy a kívánt eredményt elolvasása után társkereső how-to könyveket, és hallgatni, hanem a belső hang, és mi rezonál veled. Ha minden kötél szakad, nézze meg a Tipp # 1.

Öt Fotók Ez tulajdonképpen Get válaszok