2011. április 18., hétfő

Online társkereső oldalakon További egyedi


Kit akarsz a mai napig? A könyvmoly? A szépségkirálynő? Egy szűz? A vegán? Bármit is keres, jó esélye van egy niche társkereső site az Ön számára. Igen, még akkor, bajusz fetishists (lásd Stache Passions.com).

Kislemez a nagy oldalak, mint Match.com és Lavalife.com már régóta tudják, hogy szűkítse a keresést a potenciális mérkőzések alapján a kedvezmények magasság, testsúly, dohányzás és egyéb személyes adatait. De mivel a fogyasztók testreszabhatja a cipők, a pulóverek, még az írást, hogy M & M's-e vagy sem csoda, hogy szeretnék még több ellenőrző, amikor a cyberdating?

A rengeteg niche területek kínál a portfoliók tagoltságát, hogy vágyom. Egy maroknyi őket, mint a BlackSingles és JDate, már körülbelül egy néhány évvel. Most, hogy vázlatos társkereső oldalakon már telített a piac, réspiaci szereplők egyre bőségesebb szerint piackutató cégek, amelyek felügyelik a randi iparban.

Itt egy felületes, mi van odakint, legyen szó új, érdekes, furcsa, vagy mindhárom.

Alikewise.com: Nem lehet megítélni egy könyvet a borítója alapján, de akkor sokat elárulnak egy személy által nézett a könyveiket. Legalábbis ez az ötlet mögött a társkereső oldalon, hogy élesben tavaly nyáron. Ezen az oldalon, a tagok képernyő nevek illik könyvbarátokhoz - BookBender, InkSmudge, LostinTheStacks - nézd meg listák és képeket egymás kedvenc oldal-esztergályos. Vegyük például a 45-éves férfi Los Angelesből, aki élvezte a vadonba Jon Krakauer által. "Én is kapcsolódnak a mehetnék ábrázolta ezt a könyvet", írta az ő profil oldalon, ", valamint az integráció a lélek érintetlen természet." Tagok kattintson a képre a könyvet, hogy másoknak, akik élveztem. Ők is kapnak figyelmeztet, ha a könyv azokat a szerelem által említett másik tagja. És egy "irodalmi fogadott Kapcsolatok" funkció a munkálatok, mint: "Láttam, hogy olvasás Gladwell a C vonat csütörtök este ... "A remény, természetesen az, hogy ha két ember esik ugyanazon kötetet, csak le lehet esni minden más is. Előfizetés: ingyenes.

Cupidtino.com: "Ön Mac vagy PC?" Erre csak egy válasz e születőben lévő társkereső Apple termék rajongóknak. Az oldal alapítói azt kérik, hogy az Apple rajongók hajlamosak kreatív foglalkozások, hasonló értelemben a stílus és az étvágyat a technológia. Ahogy fogalmazott, "Úgy véljük, ezek elég alapvető oka, hogy két személy felel meg, és beleszeret." Csatlakozzon a helyén - ez visszhangzik a titkos minimalizmus az Apple reklámok, de nem áll kapcsolatban a vállalat - meg kell egy saját Mac . A tagok (más néven Machearts) ezután megoszthatják kedvenc alkalmazások, a zene és a filmek, és a swap történetek a pillanattól kezdve, hogy az első cikkben a szemét - az Apple készülékét. Előfizetés: 4,79 $ havonta.

BeautifulPeople.com: Ez a társkereső medence a genetikailag áldott tűz alá került tavaly, amikor elűzték amelyet 5000 tag csomagolási a font alatt karácsonykor. Az oldalon van egy "szigorú tilalom csúnya embereket," és kiadott egy média kiadás mondván, a vágások után készült számos tagja kiküldött fényképeket maguk is keresik kövér követő hetekben Hálaadás. "Engedd Fatties barangol a helyszínen van egy közvetlen veszélyt az üzleti modell," az oldal alapítója, Robert Hintze, azt mondta egy nyilatkozatában. Ha ellenállni tojáslikőrt, és szeretné alkalmazni a tagságra, akkor küldjünk olyan képeket, melyek fognak szavazni a jelenlegi tagok. Előfizetés: 25 $ havonta.

DateMyPet.com: tagjai a társkereső oldalon, hosszú sétákat és dédelgetéssel - a macskák és kutyák. Egyedülállók nemcsak fotókat és esszéket magukról, hanem arról is, hogy kölykök, nyulak, lovak, madarak, halak és más eltartottak. Egy 31 éves nő a Springfield, NJ, csatornázott ő 5 éves bichon keverék, írásban: "Én is önző és uralkodó, csak ne menj közel az én élelmiszer-és nem lesz probléma." Semmi olyan terület, a tagok leírják a kedvtelésből tartott ideális időpont, és a Pet ég szakasz lehetővé teszi a tagok megmondani jövőbeli időpontok arról, hogy elhunyt Spots és Fidos. Előfizetés: 6,66 $, hogy $ 14,95 havonta.

SeniorPeopleMeet.com: Ez a társkereső oldalon a AARP meghatározott célja az egyik leggyorsabban növekvő demográfiai online társkereső. A nyugdíjasok száma az internethasználat általános nőtt 17,5 millió 2009 novemberében akár 11,3 millió felhasználója 2004 novemberében szerint Nielsen Media. A Pew Research Center megállapította, hogy a legnagyobb mértékben az internethasználat 2005 óta az emberek életkora 70-75. Társkereső oldalakon idősek alapvetően hasonlítanak más egyedülállók oldalakon, de a tagok jellemzően utáni kevesebb fehérnemű lövések. Előfizetés: 13,95 $ a $ 19,95 havonta.

VeggieDate.org: társkereső oldalakon vegetáriánusok számosak: VeggieConnection.com, vega Romance.com, VeggieFishing. Com, SingleVegetarians.com, vegetáriánus-Dating.net, vega Connect.com, hogy csak néhányat említsünk. VeggieDate.org az egyik legrégebbi, és tagjai "diétát végig nem járják a vegán, hogy" majdnem vega. "Előfizetés: 9,95 $ három hónapig, $ 19.95 részére egy évre, 69,95 $ az élettartam tagságra. (Megjegyzés: a kislemez keres hosszú távú szerelem: nem tanácsos folytatni az emberek, akik vásárolnak élettartama tagság a társkereső oldalak.)

A New York Times

Porady Randkowe dla mężczyzn Looking for Love