2011. július 20., szerda

Ismerkedés Mobile App SinglesAroundMe bemutatta egyedülálló eszköz a Singles


Tartózkodási hely alapú mobil társkereső app SinglesAroundMe (SAM) ma bejelentette a hivatalos elindítása az első egyfajta "Úticélkereső" eszköz, amely megadja a lehetőséget, hogy egy-hol másik kislemez a valós időben bárhol az általuk választott világszerte.

Cégalapító Chris Klotz azt mondta: "kislemez találjanak az eszköz elég érdekes, mert felhatalmazással, hogy ha más kislemez gyülekeznek, lehetővé téve számukra, hogy eldöntse, hol a legtöbb helyszínen történik. Elszalasztott lehetőségek és a látogató egy üres bár már csak a múlt. "

A bemeneti GPS kiegyenlített helyen, a felhasználók kereshetnek a többi dala 100 láb és 100 mérföldre a Úticélkereső helyét, és testreszabhatja a keresési eredmények megfeleljenek a vágyaikat. Eredményei jelennek meg a földrajzi térképen, ahol a felhasználók ezután a képeket és profilok, és küldje különböző kacsint, és üzeneteket kezd flörtöl.

A Úticélkereső eszközt használnak a bókot a fő jellemzője az app a "SAM" keresés, amely megjeleníti kislemez 100 láb és 100 mérföld az Ön közvetlen helyét, az egész világon. "Most kislemez találkozhatnak más kislemez véletlenül, amikor útközben" mondta Chris Klotz.

SinglesAroundMe gyorsan szert piaci részesedését a vörösen izzó helyspecifikus randi hely. A Blackberry verziója SinglesAroundMe tervezik indítani Valentin napon így az első helyfüggő társkereső app a Blackberry. Ez lehetővé teszi, hogy okos telefon felhasználók számára, hogy kommunikáljanak más kislemez a különböző telefonok.