2011. június 8., szerda

Romantikus szerint a Marsra


Az Atlanta Journal-alkotmány

Amikor a barátom Kendall azt mondta, hogy ő vásárol a barátja egy gérvágó azok egy évforduló, én couldnâ € ™ t segít, de kötekedik vele egy kicsit. Semmi sem mondja, romantika, mint egy elektromos fűrész! Mivel én játszott bujkál az ajándékot, kaptam, hogy meglátogassa guyâ € ™ s választ, amikor letette szeme rajta. Ő volt felajzott!. Ő adta az embernek, amit igazán wantedâ € | romantika szerint a Mars, a Vénusz nem.

Sok nő gondolja vörös rózsa, gyertyafényes vacsorák, pezsgő, és a meglepetés hétvégi kiruccanásokhoz, amikor azt hiszik, a romantika. Férfiak donâ € ™ t szükségszerűen társult mindezen nedvdús dolgokat romantika, de sokan mennek vele együtt, hogy boldoggá tesz bennünket. A társkereső, romantika is veszi a különböző arcokat.

Amikor két ember társkereső, az egyszerű gesztusok édes tele vannak a romantika, mert összekeverik a lehetőségeit valami mélyebb. Mivel a férfiak és a nők látják romantika eltérően, a nők néha hiányzik a romantikus gesztusok, hogy a férfiak kijelző randi.

Megkérdeztem egy pár férfi barátaim, mit jelent számukra romantika. Azt is megosztott, amit úgy vélték, romantikus gesztusokat. Meglepő, hogy didnâ € ™ t igazán köze van a hálószobában.

Férfiak tényleg ásni a bókokat. Szeretik, ha azt látjuk, nagy dolgot róluk, függetlenül attól, hogy egy szép megjegyzést a szerszám öv vagy Kenneth Cole biztonsági öv, hogy teljesen fel enni. Segít, ha a bókot ténylegesen valódi, és nem overreaching.

Testre szabott időpontok. Biztos tudod, hogy foglaljon az étteremben akkor imádni, esetleg ahol már számtalan más férfiakkal, de létrehozása este, hogy van, hogy a kifejezetten a dateâ € ™ s szeretné, szereti, és a kedvencek pontszámok sok pontot a srácok.

Kis dolgok jó úton haladnak. Srácok úgy tűnik, hogy kitart, hogy az egész â € œwe könnyen pleaseâ € fogalmát, és én csak akkor elkezd hinni nekik. A férfi azt mondta, hogy még a kis dolgok, mint, miután ő a kedvenc sör a ház, egyre az NFL hálózat a digitális kábel, vagy vásárol neki, zoknit, hogy sikolyokat romantika nekik. Ez azt mutatja, hogy érdekli annyira, hogy erőfeszítéseket csak neki. Nem ellentétben a hölgyek, munka = románc.

Milyen más ember jóváhagyott romantikus gesztusok?

Hölgyeim, mi a legromantikusabb dátumot tapasztalt? Hogyan romantikus te vagy randi?

Srácok, mi a gondolat romantikus randi? Hogyan változik, ha a kapcsolat fejlődését?

Nem romantikus vagy hiánya határozza meg romantikus kompatibilitás?


Miután a gyerekek osztott, így nem azok anya és apa


ÜRES nesters vesznek repülés egyre nagyobb számban.

Statisztika az ausztrál Institute of Family tanulmányok azt mutatják, a párok száma, akik elváltak után legalább 25 év házasság nőtt 50 százalékkal 1985 óta, elérve a 15,7 százaléka elvált párok 2004-ig.

Demográfusa Bernard Salt szerint ez a tendencia, amely megnőnek.

Azt mondta, sok "baby boom" most a 50-es évek elején voltak házasok, mielőtt a Családjogi törvény törvény lépett hatályba 1975-ben, így a nem-hiba válás.

"Ezek az emberek lettek volna csatlakoztatva, párosítva, a 1970-es években, 1960-as évek, amikor a válás még a társadalmi tabu," mondta.

"Ez olyan, mint a szabadság az utolsó generáció, akik fogtak egy régi világ társadalmi paradigma egy 21 éves lány bejelentette eljegyzését a lány 21. születésnapján, férjhez előtt volt 22, terhes 23 és él ezzel a fickóval 30 éves, "mondta.

"Megfordul, 50 és azt hiszi, nem vagyok boldog, és nem éltek ezzel a határozattal [előtt], mert az ő értékei, s gondolkodás, az ő nevelésére, mert a társadalmi megbélyegzés válás, mert a gyermekek, mert A pénzügyi okok miatt.

"Ott voltunk együtt egy darabig, mert nem volt érintett gyermekek."

A pár találkozott a középiskolában, elment az egyetemi együttes, és a 22, házas.

"Abban az időben, minden csodálatos volt és nagyszerű, majd elkezdtük a család," mondta. "Még a fiatal napok, kis különbségek megjelent, hogyan hozta létre a gyermekek, mik a céljaink voltak életben. Idővel, hogy nőtt szélesebb."

Mr Rivers él jelenlegi partnerével, szintén elvált, akivel keresztül Párkeresés Gyors megjelenések.

"A régi időkben, az emberek volna összeragadt gazdasági okokból," mondta. "Most, hogy még mindig lehetséges, mind az emberek, hogy gazdaságilag életképes."


"Így ugrott elején, kötelezettséget, nem volt egy fantasztikusan boldog kapcsolat 30 éve, és akkor minden lesz túl sok.

"Azt meg, hogy kap egy fordulópont az életében, valószínűleg fordult 50, ha azt hiszik, én csak nem akarom ezt újabb 30 évig."

A statisztikák, ABA-k által összeállított származó Ausztrál Statisztikai Hivatal jelentései azt mutatják, hogy hány éves férfiak 50-59, akik válást is csaknem megduplázódott 1985 óta, a 10,6 százalékról 19,7 százalékra 2004-ben.

A minták hasonlóak a nők számára.

1985-ben, a száma korú nőknél 50-59 megadta válás volt 6,9 százalék. 2004-re, hogy ra emelkedett 14,8 százalékra.

Anglicare Tanácsadás a Illawarra klinikai szolgáltatások menedzsere Margaret Fuller elmondta idős párok kereső segít való viszonyában.

"Sokkal inkább elfogadható, most tegye fel a kezét, és azt mondják:" Mi segítségre van szüksége, "mondta. "Az emberek élnek és tisztában vannak azzal, hogy a házasság fog menni tovább. Ezek nősülni gyermek nélkül hosszabb, mint valaha előtt.

"Hosszú élet megváltoztatja az emberek értelemben, hogy kell rendezni, hogy ki, vagy kifelé, mondta.

"Azt hiszem, tényleg, hogy mi vagyunk a népesség elöregedése és az utolsó fázisban a házassággal, amely a leghosszabb, emberek foglalkozó különleges helyzetek, mint a csökkenő egészségügyi és a nyugdíj.

"Párok dobott össze, és nem tudják, hogyan foglalkoznak egymással. Néha ez egy fontos pillanat a házasság."

Úr só mondta a baby boom is az utolsó nemzedék, hogy feleségül fiatal.

"1971-ben az átlagos menyasszony Ausztráliában volt, 21 és az átlagos vőlegény pedig 23," mondta. "1971-től kezdődően, és különösen az 1980-as és 1990-es, senki sem férjhez, hogy a fiatal." A megbélyegzés a válást szintén csökkent az elmúlt 15 évben.

http://www.smh.com.au

Rychlost daters Take Over knihovny