2011. szeptember 24., szombat

Miért érdemes megérinteni


Az általános nézet szerint a Kino (megjegyzés: kino = érintés), hogy te így a nő öröm, és ez felkelti őt, és teszi őt csatolt neked.

Ez kétségkívül igaz, és mi vagyunk szerencsések élünk, amikor ennek kino egy nő tekinthető elfogadhatónak, amint elkezd megismerni őt. A régebbi időkben, srácok, mint Casanova kellett rendkívül csábító azok * szó * csak így lehet eljutni a pontig, ahol is elkezdenek használni Kino.

De a legfontosabb dolog, hogy megértsük a kino, hogy ha kezdeményezi, hogy a csaj akivel csak most tudni, hogy ez nem csupán egy ébreszt inger, azt is vitatja a korlátok között van.

A jelenléte azon láthatatlan akadályok mindketten fenntartani a szívetekben valóban a legfontosabb különbség az, hogy szerelmesek, és idegenek.

Tipikus "kedves srác" magatartás, hogy tartsa tiszteletben ezeket az akadályokat túl sok, és soha nem vitatni. Ez a meghatározás fenntartja az akadályokat, így a helyén.

Nem számít, mennyire jó is lesz, hogy tudja a csaj, ha elhagyja az akadályok hely, ahol soha nem lesz a szeretője - ezért is köt ki a barát kategóriába. Mert valójában megerősítette a korlátok helyett tönkretegyék.

Különben is, a következő szintre fel AFC észre, hogy meg kell morzsolódik említett akadályok, így dolgozik rajtuk, de még mindig furfangos mintegy okoz szorongást, és még egy kicsit ideges kihívást az akadályokat. Tehát keres kifogásokat megérinteni, vagy el nem éri, és simogatni őt, de egy kicsit rontott minőségű, mert akarsz maszk néhány alapvető idegesség.

Végül, hová szeretnénk eljutni az a pont, ahol elismerik, hogy egy nő, a tapasztalat annak, hogy kihívást jelent az akadályok nem csak aggodalomra ad okot neki, de forrása is az izgalom.

És az ötlet, hogy elmozdulás az egyensúlyt, hogy ő tapasztalatai több izgalmat, mint a szorongás.

Valaha is látni a baba leesik? Figyeljük meg, hogy nem tudják, hogy nevetni vagy sírni le, így néznek a szüleiknek, hogy a szülők arcát? Ha a szülő frowns aggodalommal, akkor a baba elkezd sírni. Ha a szülő mosolyog, a baba nevetni kezd.

Ugyanaz a nők. Amikor belépő új terület, a nő a kihívást az "érintés akadályok" közted és az ő, akkor meg kell csinálni nyugodtan és magabiztosan, és okoz neki, hogy tapasztalatok szerint izgalmas. Ha ez idegesen ő megtapasztalhatja azt, hogy valami nincs rendben és ez teszi őt kényelmetlen.

Az egyik legjobb módja, hogy azt mutatják, bizalom kell csinálni lassan, ahelyett, hogy rohanó azt. Ideges emberek rohanás a dolgokat, hogy elfedjék a idegesség.

Ideges emberek is nézd el, így nyugodtan szemkontaktust. És ideges ember megnézi komolyan, így biztos, hogy sokat mosolygott.

Ideges ember is, hogy a hangja feszült, így, hogy tiéd nyugodt, és végezze el a testtartás nagyon nyitott és nyugodt, ahelyett, hogy zárt és feszült.

Mindezek a dolgok közvetíteni bizalmat ami eszébe, hogy értelmezze a kapcsolatot a forrás az izgalom, nem pedig aggodalomra ad okot.

Minél többet megérteni (és helyettesként érzi), ahogy az érintésre gerjeszti őt, annál inkább természetesen lesz abban, csinálja.

Emellett szállító bizalom, a másik dolog, amit tennie kell, a Kino, hogy megteremtse az egyensúlyt, így nem túl nehéz, sem túl szelíd.

Ahogy elkezd lassan simogatni - a kezét vagy a karját vagy a derekát, vagy vissza, vagy talán érezte az arcán, vagy a haját a kezével - az ideális törekedni, hogy meg akarja tartani őt finoman kiegyensúlyozott a nagyon szélén hogy túl izgatott, így soha nem túl sok neki, hogy kezelni, és nem olyan enyhe, hogy ez lesz szelíd.

Dating After Divorce and Other Lessons Learned