2010. május 14., péntek

9 Titkos jelek Your Body Language küld a férfi


Lehet, hogy nem is rájönnek az összes üzenetet a testbeszéd küld egy srác -, mielőtt még beszélni vele. Olvassa el rövid útmutató a testbeszéd jelek, és a következő alkalommal, amikor helyszínen egy aranyos srác, akkor pontosan tudja, hogyan kell mondani, hogy "Hello, there" sem szólt egyetlen szót sem.

1. Mosolygó félénken

"Ha mosoly finoman - anélkül, hogy a fogai -, amíg a szemek kissé szűkült, mondod egy srác, hogy szeretné megismerni őt jobb", mondja James. Ez a jel a legjobban használni, ha először találkozunk valakivel.

2. Fogása szeme tartva azt a pár másodpercet

Ez a leghatásosabb fegyver a test-nyelv-flörtöl arzenál, mondja Judi James, a "The Body Language Szabályok: A Hozzáértés Guide to Understanding Ki flörtölsz, Ki szimulál, és ki igazán érdekelt." "Ha tartsa a szemét A mindössze fél másodperccel hosszabb, mint a szokásos osztott második tekintetét, és akkor nézd meg, és visszanézett rá, azt mondja a srác, hogy már úgy neki, és tetszik, amit látsz ", mondja James. Próbálja meg ezt a lépést egy zsúfolt bárban, vagy egy partin.

3. Rögzítése a hajad, vagy a felszerelés

Tesszük ezt, ha tisztában vagyunk, hogy vagyunk, hogy figyelik, és azt akarjuk, hogy megbizonyosodjon arról nézünk legjobb, James mondja. Fésülés gesztusok, mint ezek a tudtára, hogy már észre ellenőrizte téged.

4. Fogmosás a karját

Ez a határ-vizsgálat érint. "Férfiak látja ezt az első mozdulat a fizikai intimitás," mondja James. "Ön felkérte őt, hogy viszonozni, és érintse meg hasonló módon."

5. Kölcsönhatásban áll a többi ember

Játszik a barátja haját, vagy megérintette a barátja karját, miközben beszélsz vele működik képviselete hogyan érint. "Ezek a gesztusok mondja az ember, hogy akár ő lehet a címzettje saját érintő vagy ő lehet az egyike érinti Önt, hogy így," mondja James.

6. Látszó el, ahogy csók, ölelés, és üdvözölje őt

Ha körülnézek a szobában, az ajtó előtt, vagy akár egy másik sráccal, ha azt mondod, hogy hello egy férfi, azt mondja neki, hogy te nem, hogy belé, mondja James. "Ön is lehet a kilátás a valaki másnak," teszi hozzá.

7. Utánzó mozdulatai

"Making finom csíp a tükör mozdulatait mutatja neki, hogy ti ketten ugyanazon az oldalon", mondja James. Tükrözés mozdulatai tűnhet kényelmetlen vagy túl nyilvánvaló, de valami olyan finom, mint a gazdaság inni ugyanazon magasságban, mint a már kész is van.

8. Összecsukható a fegyvert

"Klasszikusan, az emberek látták, ez egy gesztus, hogy az akadályt taszít az emberek," mondja James. Két különböző változatban, mindegyiknek megvan a maga jelentése. "Ha a fegyverek hajtott egy önálló ölelés, hogy a kezed érjen el a bordák, akkor azt jelenti, hogy érzed, bizonytalan vagy unatkozik," mondja. "Ha a kart összehajtva, hogy a kéz az a bicepsz, mondod neki, hogy te nem érdekli a beszéd."

9. Így folyamatos szemkontaktus, mikor beszél

"Kiemelkedően neki 100 százalékos szemkontaktust, amikor ő beszél, miközben fejével azt mutatják, hogy te vagy hallgat, elmondja neki, hogy érték, amit mond," mondja James. De akkor nézd el röviden, ha éppen beszél. "Túl sok tartós szemkontaktust, ha beszélni lehet nézni megfélemlítő vagy akár becstelen."