2011. november 16., szerda

Hogyan Fake egy jó Smile


Én általában egy fenntartott ember, és azt vettem észre, hogy sokszor, amikor a megközelítés valaki (nem feltétlenül felvette nő) Nem mosolyogni, mint kéne.

Ha komoly kifejezés az arcán az emberek hajlamosak távol marad. Azt mondja a világ nem akarja, hogy zavarják most. Egyesekben még értelmezni azt arrogancia.

Mindannyian tudjuk, milyen fontos a nem-verbális cue mosolyog is, amikor más emberek. Valójában ez elengedhetetlen bármilyen típusú társadalmi siker.

Azonban, ha félénk, ideges, vagy egyszerűen csak miután egy stresszes, fárasztó nap, lehet, hogy nehéz feltörni egy mosolyt.

Természetesen, akkor mindig hamis rá. Megpróbáltam ezt változó sikerrel. Jobb mint a semmi, de semmi sem helyettesítheti az igazi.

Szóval hogyan lehet feltörni a valódi mosoly, amikor tényleg nem érzi mindazt, vidám?

Egyszerű: Szerintem valami vidám, ha teheti megközelítés.

Megpróbáltam ezt a technikát többször is az elmúlt néhány hónapban. Én mindig, ha el vagyok foglalva, és hangsúlyozta fölé midterms vagy döntők, és igen, működik.

Ma, miközben foglalkozik a csinos recepciós az egyetemi, a Dave Chappelle vicc jutott az eszembe, és nem tudtam segíteni, de vigyorogva, mikor odalépett hozzá asztalra. Flörtöl azonnal következett.

Vajon én nem mosolyogtam, a dinamikus mi csere lett volna teljesen más.

Hugh Hefner revela monogamia antinatural