2010. július 27., kedd

Tippek a Nagy helyszíneket Ismerkedés


Néha lehet igazán nehéz eldönteni, hogy hova menjen a napon. Általában ez történik, mert olyan sok van szempontok figyelembe kell venni, hogy a szórakoztató helyszín kiválasztása válhat stresszes élmény. Íme néhány tipp, hogy egy jó helyszín a dátum:

Mozi vagy koncert-Scan a helyi lapok a filmeket, hogy játszik, vagy koncert, vagy játszik, hogy Ön és időpontját is érdekelhetik Önt

Kültéri programok, jó ötlet a móka időpont gyakran tenni valamit, hogy sem az egyik, ha már megpróbálta előtt. Ez lehet valami olyan egyszerű, mint görgős blading vagy valami izgalmas, mint a búvárkodás vagy éppen eget-merülés! A célja ennek az időpontnak az lenne, hogy létre teljesen új emlékek össze az egymás közötti jó érzés.

Művészeti galéria vagy egy múzeum-Ha nem is a szabadban, vagy szeretne valamit tenni beltéri, majd látogatás egy galériában vagy múzeumban van egy nagy ötlet. Ez ad ön ideje, hogy együtt lógni, és megvitatja valamit nem vitatható.

Picnic-étkezés a szabadban, mint egy piknik egy nagyszerű módja annak, hogy lazítani fel a dátumot. Nehezebb lehet a legjobb módon, táplálkozási, ha éppen ül a fűben enni a kezét, vagy csak a padon. Alapvetően te létre informális légkör, így kettő van egy kis fény, könnyen megy a beszélgetést.

Amikor az ember választotta a helyszínt a dátum, az általános elképzelés az, hogy találok valamit, hogy mindkét tetszeni fog, és ez a költségkereten belül. Miután kiválasztotta a helyszínt, akkor csak teszi a dolgokat, hogy áram fogják. Használja az előző tippek a kezdéshez.