2011. március 2., szerda

Miért Taken Men Flirt


Kedves Ismerkedés Doctor:

A kérdésem inkább a probléma, ez. . . miért van az, hogy a barátom férjük vagy barátok mindig üti rám a hátuk mögött. Én nem csináltam semmit hozzájárulni, illetve támogassák ezt a viselkedést, miért ez történik?

Miranda

Kedves Miranda:

Vegyék fel a pad vagy a laptop, és hogy csak néhány jegyzetek. Először is, ezek az emberek teljesen őszinte és meg kell érezni, mintha azok flörtölni meg. Annak ellenére, hogy kifejezte, hogy te "tesznek semmit, hogy hozzájáruljon a problémát," ők nyilván úgy érzi, elég biztonságos veled, hogy egy ilyen lépés. Ők nyilván nem félek, hogy lesz "lemondani róluk", vagy azokat úgy hozza, hogy egyszerűen nem érdekel, ha nem.

A második ok kapsz találatot, hogy te is rendelkezésre állnak, és azok nem. Mit ember többet szeretne, mint bármi más a világon? Hogy az általuk nem lehet. Ön is rendelkezünk minőségű és jellemzőkkel rendelkeznek, amelyek hiányoznak a házastársuk vagy jelentős mások.

A szenvedély lehet ment, vagy haldoklik a jelenlegi kapcsolatokat, és meggyulladhat valamiféle "érzelem vagy szenvedély" bennük. Néhány ember használhat téged, mint egy barométer, hogy "ha még mindig van ez" (ha egyáltalán valaha is igazán volt ", hogy" az első helyen!). Semmi sem erősebb, mint a férfi ego szüksége egy ugrás kezdődik.

Ezek az emberek lehet egészségtelen kapcsolatok és ki szeretne venni, de nem képesek megtalálni a helyes utat "menekülési" vagy javítása a sérült kapcsolatát. Lehet, hogy jeleit mutatja (szándékosan vagy akaratlanul), hogy Ön fogékony az előleget. Ez egy természetes emberi reakció, hogy hízelgett, ha valaki mutat érdeklődést Önt. Bocsátkozik ezek az emberek túlzott szemkontaktust, mosolyogva vagy évődés lehet megadja nekik a reményt, amelyekre szükségük van.

Hol és mikor beszél, hogy ezek az emberek anélkül, hogy partnerei jelen? Minél többet növeli az esélye ennek történik, lehetővé téve magát, hogy egyedül velük, annál nagyobb az esélye, hogy meg fog történni.

Anélkül, hogy tudnánk neked, azt mertem mondani, hogy van egy fiatal, vonzó, a kimenő, meleg és együttérző asszony - minden tulajdonság, ami vonzza az ilyen emberek. Azt is feltételezik, hogy sok ilyen flörtölés férfi megnősült, vagy elkövetett fiatal korban, és most nyugtalan. Jegyezze meg ezt, ha az ember nem csal a nő az esélye rendkívül kedvező, hogy ő lesz megismételni a viselkedést újra.

Töltsön több időt a más jelentős (Ha van egy. Ha nem lehet, hogy a problémák egy része!). Ha valóban szeretné, hogy a magatartás megszüntetésére, hogy világossá tegye számukra, hogy az előlegeket kellemetlen, hogy nem érdekli őket, és csökkenti a számos lehetőséget kínál azok flörtölni veled. Ha nem, készülj, hogy készítsen egy listát a legrosszabb pick-up vonal a történelemben.

http://www.datingdoctor.com

Making Kapcsolatok Matter: Kilenc Ways to Stay in Love for Life

Treffit Vinkkej� miehill� Marty McFly